om jag ändå inte var så förbannat kär i dig.

 
fredags natten spenderades tillsammans  med mina fantiska gamla pensionärer på Hagalid! lördagen hann jag sova en stund, sedan for man ut och åkte mc. passade på att ta en fikapaus i det vackra vädret, herr P ville så gärna ha flarn, å jag glass. så det blev flarn deluxe!
sedan for vi hem, bytte om och hällde upp en drink och invänta chaffis till chevan! åkte jenk runt runt, tog en middag på estreet, dansa, vila i baksätet då jag vänta på att få åka hem med karln.
nattjobbet, vinet, solen och maten som gjorde mig så där mystrött, hahha! somna innan vi kom hem :*D tröttblondin den där elin...
resterande av lördagskvällen och söndagen kan ha varit en av dem mysigare dagarna i mitt liv.
regnet droppa på taket och fönsterblecket, små ljustrålar letade sig in i sovrummet via dörröppningen, du hade varit upp och sätt på vinylspelarn som spelade gamla godingar som "goodnight sweetheart", du hade lagt våra enkeltäcken omlott samtidigt som dina och mina ben låg omlott, jag killa på din arm, du log, smekte min kind och sjöng vackra sånger.
- du är precis en sån där som jag vill äta mandelkubb och spela bingo med, när jag blir gammal!

där kan jag dö <3

du gör mig illa när du inte ser.
du tror du gör mig illa när du ser.
men jag vet att det aldrig är medvetet. därför älskar jag dig.

jag sa det till dig, minns du det?
- ja, det gör jag.
- ja men.. tiderna förändras.. för nu är det så här.
 
 
v 23
onsdag, jag och herr P på onsdagsbus på mittsverigebanan, mkt trevlig dock lite ostadigt väder.. sedan myste vi runt i fin bilen och kika på hus :)
fredagen, var jag med sofia och hälsa på hennes familj, vi grilla, hoppa stutsmatta och spela fotboll. sedan gick vi ner på stan, madde anslöt sig och vi gick på bio för att se filmen spy, så grymt rolig! kvällen avslutades på udda tapas, dem har äntligen öppnat takterassen, där man verkligen kan må som en kung i solnedgången! :)
lördagen, bestod mestadels av regn, regn och regn. så jävla tråkigt. det var ju utställning av bilar, men tyvärr sket jag i det.. och på kvällen var det cruising. vilket jag verkligen inte kände för i skit vädret. så jag och sofia bulla upp med massor av mys. dock var karln inte den som banga på att åka jenk, så man fick ju offra sig tillslut. vilket resulterade i att han låg med huvudet vid pedalerna för att ta reda på vilken knapp man stängde av den nya lampan på. en lampa som ingen av oss sett tänd tidigare... tur kom grannar och vänner till undsättning. rutinen vi har skaffat oss, tycker jag om så mkt, att du spelar musik, sätter mig i din famn, du tittar djupt i mina ögon och sjunger till mig <3 där kan jag dö!
 
söndagen bestod av lämna papper hit och dit, skriva under och bevittna, bla bla bla... det kommer bli fantastiskt kul med alla dessa fastigheter tillslut :D  sedan fick jag äntligen ligga ner i soffan å mysa med fialotta!
 

mc-dagen, vilket känsla!

28 maj, torsdag, var jag på udda tapas med fina carrå och fille, supergott och mkt trevligt! avslutades på dallan..
29 maj, fredag, lillemelie och jag var på himlabadet och hade skojj! helt slut på kvällen när vi kom hem.
30 maj, lördag, mc-dagen, åkte ett tåg med flera kilometer av motorcyklar på rad, så himla mäktigt! väl inne på torget, sålde anders sin motorcykel så jaha? vad ska vi åka hem på då? de va väl enkelt ragga upp nån och åk och hämta jenken! jorrå, så blev de. så kvällen spenderades i chevan med gott sällskap. middag på estreet, oxfile! sedan gick jag ner på dallan och mötte upp karln, som bjöd på en hel del drinkar, vilket man kan ju fundera på varför? hahaha... sedan anslöt vi oss till chevasällskapet och dansa natten lång, tills det var dags att åka hemåt!
31 maj, söndag, karln och jag hade mysdag och tvättstuga, kvällen avslutades med att fira morsdag hos mormor :)

- allt är glasklart för mig!

RSS 2.0