kärlek till ledighet!

jajja, då har man jobbat på tjärn igen! sleten somfan idag..
nu ska jag bara packa det allra sista sedan far vi mot rättvik!!!!!!
ååhhhhh, längtar somfan efter att känna ledigheten! nu har mitt sommarlov börja :D haha!
vi kommer ha fett skoojj! och för en gång skull ska jag sola denna sommar!
vi ses därnere marlin? ;D PÖSSS!

hej du har kommit till elins mobil svar jag kan inte svara just nu eftersom jag är i rättvik på clasic car week och super djävulen! så jag ligger förmodligen vid den hära tiden! HÖRSHEJ!

sommar sommar och sol!

idag har jag jobbat på tjärn hela jävla dan, i värmen! fyfan! det var så jävla varmt! hade lust och skjuta mig :D
efter jobbet badade jag med hanna, micke, johanna och päran :D
vi stannade ju på tjärn och gjorde de, och enar och putte som jobbar där dom satt och söp, och blev dygnen! :D
skratta somfan till dom! dom skämde ut sig somfan!
sedan åkte vi hem hit och käka tacos, röka pipa och just nu sitter vi och surra somfan! :D
även att jag är den ända som är nykter! alla andra är full :D svin kul och sitta och lyssna på dom ;D haha!
jag jobbar ju imorgon bitti så det är därför jag inte dricker, men det är roligt och mysigt ändå =)
sitter fan ute på altan och har ljus tända och dricker vin =)

kom ihåg mig ändå...

jag tro jag älskar mitt liv just nu.
men det saknas något ibland.
men vad gör man när man satt sig i denna båt?
går det att stanna?
just nu fortsätter den ut mot öppet hav!
och ingen vet vart jag ska.
och inte har jag en kompass heller..
fan,

nu är det äntligen sommar!

jadu, har ej bloggat så mkt just nu eftersom att sommaren tar upp all min tid.
sommaren spenderas just nu med att jobba på tjärn på förmiddagen.
på eftermiddagen är jag med johanna&hanna&päran&micke, oftast har vi badat, varit på tjärn eller birsta!
var faktiskt på birsta iförr går och köpte min efterlängtade tjocktröja på monkiiii :D och en svart jacka/kofta!
har även börja övningkört! hahhahaha! såååå jävla hemskt! :D haha!
imorgon ska jag jobba på förmiddagen och sedan ska jag vara barnvakt till syrran eftersom mami&johan ska på motorcykelträff på deltat. och då ska johanna&micke&hanna&päran också komma troja, och käka osv!
på lördag jobbar jag på dan, och sedan far jag till rättvik, på classic car week! med johanna&micke&roger! marlin&frida ska och ner :D kanske hanna&päran också :D kommer blii så jävla roligt, FEST!

 MIIIIN ÄLSKLIIING!

ja om jag säger så här. det händer ganska så mkt. men finns ingen tid och berätta.
ett leende på läpparna säger inte allt!

BADA I HAVET!

JÄVLA BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VARIT MED JOHANNA&MICKE, OCH SKA VARA MED DOM SEDAN OCH HANNA&PÄRAN!

brolle på stadsfesten!

ja herregud. igår vare sista dan på sca. jag försov mig, sedan vre punka på bakdäcket så jag fick ta bussen, glömde mana fruttin på den, sedan läste jag att pierre inte kommer hem för det kostar 80 000kr för att få hm han, sedan hädde jag sönder min sko, efter det så hälde jag ut 3 hinkar med vatten på golvet. fyfan vad less jag blev. herregud.. efter jobbet för jag hem och förberädde mig för fest! johanna&micke kom och joina! vi börja med att drick sedan så duschade och fixade jag mig, och lyssnade på brolle music :D fett nice! sedan for vi i mot härnösand! det var verkligen fest för mig! :D det skulle bli den bästa kvällen i mitt liv, hehe.. och det blev det! när vi kom till härnta så börja vi med att pissa, och trippa bort till festen! men vi stannade på något trog och drack lite :D sedan gick vi in på brolle :D åhhh, jag stod fan längst fram (förutom att det stod en liten flicka framför mig) åhhhhhhhhh, jag skrek och jag skrek! det var så jävla bra, och han e så jävla snygg! :D herregud, ibland var ju fan bara jag som kunde låtarna! jag måste vara ett stort faaaaann ;D haha! jaa jag glömmer aldrig när vi fick ögon kontakt, helt sjukt! :D åhhhhhhhhhhhhh! efter vi sett brolle så gick vi och pissa lite, och helt plötsligt så ringde mallz, och hon stod kanske 10 meter i från mig och vi visste de inte?! :D haha, träffade henne i allafall, och henne vänner! :D ååh, saknar dig stumpan! :D efter det skulle vi kolla lite på emd, men alla tryckte så jävulskt så vi orka inte vänta. haha! så vi trippa bort på donken och köpte mat, och sedan kom anders och hämtade oss! :D och jag vet inte alls hur jag tänkte på det som, om det var bilen som gjorde det. men jag börja skicka sms till snyggjohan(johanna's bror, vi satt i hans bil) typ om att jag var en hemlig beundrare till han, mr cowboy! men sedan kom han på på något sätt att de var jag. och ja sa att att typ tyckte om han, och de e ju sant, han e nice somfan! ;D hahah! sedan surrade jag med johannas mami, gunsan i telefon, och hon varju i stockholm med johan! haha! sa en massa saker ja! svin kult! sedan ringde jag marlin! :D hon var i fränsta på fest hon, vi surrade lite om rättvik och boys osv! :D hahha! sedan däckade jag rätt fort! haha.. trött farmor!! :D

imorse vaknade jag av att jag hade ont i hjärtat och ut i armen, gick upp och tog en värktablett och fortsatte och sov. sedan vaknade jag vid 12-13 tiden av att jaa.. jag kommer ej ihåg.. men nu ligger jag här i sängen och funderar på går dagen. haha! helt sjukt va roligt jag hade i allafall! :D men nu ska jag skämmes lite och inte! :D och duscha och fixa mig eftersom jag börja jobba på tjärn kl 4. haha!


mamma mia here we go again!

idag var det hemskt sletsamt på jobbet. uscha...
sedan på vägen hem så märkte jag att jag inte hade någon luft i bakdäcket. guuud, vad less jag blev. trodde jag skulle skjuta någon. åkte då på tjärn och fick hjälp av enar. han är så sööööt! tack^^ hihi..
sedan blev det verkligen till att rusa, och då menar jag rusa! hem och duscha och fixa mig på 5 min. eftersom jag, hanna, johanna, micke och päran skulle på bio, mamma mia! :D fyfan, va den var bra! en massa sång och skratt! :D hiih! sedan for vi och kolla på en bil och lyssna på hannas mamma sjunga i bilen :D svin bra =) nu sitter vi hemma hos mig och kolla på allt om min buske :D ihihi.. sista dagen på jobbet i morgon. hörshej!

så jävla onödigt..

hehe.. försov mig lite idag. men jag hann ändå =) jobbade på somfan idag=) men ändå ganska så slapp, pga att jag tänkte så jävla mkt.. jaja..
kom hem, och mami och familjen skulle åka på husvagnssemester, men jag fick stanna hemma jag, eftersom jag jobbar.. less.
sedan började man på tjärn vid 4 tiden. först kom reakan, sedan kom päran. sedan johanna, hanna och micke, sedan simon :D hiih, mkt folk och mkt skratt! :D skit kul hare vare i kväll! :D
nyss kommit hem ska boka biljetter till mamma mia bion imorgon, de blir jag, johanna, hanna, micke, päran och kanske jenny och jerry :D ska bli kul och se vad de är för bra film =)
ser på projekt runway nu, så vi hörshej!

sliten tjej!

jadu jag har inte gjort så mkt dom senaste dagarna.
varit och jobba på sca, sedan har man åkt på tjärn och surra med reakan,
eller rättare sakt försökt och hjälpt han med ett korsord.
och varit hos hanna&per och kolla på film! :D
och idag kom johanna&micke hem! :D åhhh, äntligen!
skönt att ha dom hemma, så man vet var dom e ;D hihih <3
nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, kl 6.
och efter sca imorgon så jobba jag på tjärn ;P haha.. sliten tjej!





ser jag solen, ser jag dig pierre.
rest in peace.
miss.

vila i frid pierre.

idag klev men upp vid nio tiden, fikade och åkte till ferrari och gav han mat. sedan for jag och moa i tjärn för att jobba. till lunch kom mormor upp med pannkakor och glass! mums! på eftermiddagen kunde inte sebbe jobba så jag fick jobba hela dan. från 10 till 22. ganska så trött jag e på tjärn nu.. haha! under dagens gång har hanna&per kommit hem, hälsade även på mig på tjärn, som även reakan&emma&anna&glenn gjorde =) hehe!
idag fick jag ett samtal ifrån johanna, hon berättade att pierre marzouki hade tagit en överdos i barcelona. och gått över till andra sidan.. först blev jag bara väldigt chockad. sedan blev jag arg och fråga satte varför knark finns? (den det är ju sant, varför finns det? det ger ju inget, det tar jue bara!) efter jag slutade prata med johanna, börja jag grina. även fast jag inte är nära vän med pierre så känner jag han. jag kommer fan ihåg första gången jag träffa han, jag var kanske 12-13 år och satt med min kusin på deras matte lektion hon gick första året på gymnasiet. lektionen hade börjat, och helt plötsligt en halv timme sen springer det in en kille, och skriker TJENA! förlåt om jag e sen, jag har varit hos tandläkaren! läraren sa; jassåru pierre, är du där varje dag? ;) hahaha! och alla började skratta åt pierre. sedan vände han sig om till mig, och fråga dig har jag aldrig sett, vem är du? så jag presenterade mig osv. hiih, och det blev en riktigt rolig lektion! dagen gick och dom skulle ha kök's kunskap eller något liknade, eftersom dom gick hotel och resturang. så läraren ville inte att jag skulle sitta på sidan och kolla på utan hon satte mig i samma grupp som pierre, ahha! och en tokstålle som han var med ett leende på läpparna (ALLTID) så skulle han ju visa mig ur han gjorde en riktigt kycklingsoppa, hahha efter mkt lek och skämt så blev det en kycklingsoppa! och sedan ville han ju så gärna ha efterrätt så han sa att jag skulle fixa kladdkaka, men inte fan kunde jag de heller?! :D så han fick ju visa mig precis hur man gjorde! efter vi hade ätit av allt, fick jag och pierre en "stjärna" eftersom att vi lekte och stojjade så mkt, men ändå gjorde något :D hahha, den bästa och ända dagen i ett storkök. det var ju så jag lärde känna grabben, och sedan dess har vi alltid stött på varandra på ett eller annat sätt. men nu.. blir det inte så mera.. så jävla synd!!! jag fatta inte varför ska knark finns för?!?!?!?!?!?! det tar så mkt ifrån en människa, och det drabbar ju inte bara en utan så himla många. jaa.. jag kommer iallafall aldrig testa knark av egan vilja. fyfan! så jävla mkt skit som kan hända.. jaa, just nu vill jag fan inte tänka på detta mera. jag orka inte tänka.
men tack pierre för alla roliga stunder man fick dela med dig. dom ligger helt klart till dom bästa! och jag kommer verkligen sakna din positiva inställning, eftersom jag alltid blev så glad i din närhet.

R.I.P Pierre Marzouki
nu finns du i himlen och i våra minnen

en natt med lek med en katt!

haha, igår kväll så fick jag och moa sova hos ferrari. men han höll oss vaken av hans lek. vid halv två kanske vi somna. sedan vid sex så var han igång igen. så då vare bara till att åka hem och sova ut riktigt. sov kanske till 12. kika på tv, och tog det lugnt. sedan åkte moa till en kompis och jag duscha och fixa mig. sedan åkte jag och hämta henne. åkte på ica och köpte godis. sedan for vi hem och käka. sedan åkte vi till ferrari och lekte. sedan for vi hem igen och kika lite på tv. så nu sitter jag här, nyss prata med johanna =) som kommer hem på tisdag.. =/ länge sedan jag såg na nu. och hanna och per kommer hem imorgon, länge sedan jag såg dom med =/   men nu ska jag se filmen på 6:an om tarzan. hörshej!

kom hem, vi börja om ige, vi glömmer allt, här ute är de så kallt!

dagen började som vanligt kl halv sex. upp och fixade till mig för en gångs skull. sedan for jag och jobba. idag har det gått jävligt bra på jobbet. haha! efter jobbet for jag hem, sova och kika på tv. sedan åkte jag och moa ner till ferrari och mata han. sedan for vi på maz och käka sedan till ferrari och lekte :D nu sitter jag och kolla på filmen på 5:an. moa är på rummet hon. nu ska jag se filmen, hörs hej!
saknar johanna&micke och hanna&per :D

mami har tatuerat sig, igen!

upp kl 6 imorse igen. börja bli ganska så less på det.. hm. åkte på jobbet, och jobba som man gör på ett jobb. dagen gick ganska så bra, var på glatt humör! träffade även min hallongubbe sebbe! söt han blev på bilden då! efter jobbet for jag hem och duscha, sedan åkte jag till birsta med mami, och sedan till stan för hon skulle tatuera sig igen! och den blev riktigt riktigt fint! trodde faktiskt inte det men det blev det, och nu är det min tur i augusti. efter jag har varit utomlands! =) längtar! ;D och nu sitter jag och väntar på att tacosen ska bli klart, ska fira mami idag. eftersom dom åker på motorcykel träff imorgon, och hon fyller då. men nån annan som fyller år i dag är emmha! så grattis, ett år närmare baren ;D HAHA!
ihelgen ska jag vara barnvakt och kattvakt! hanna&päran åker till åre, så ferrari blir hemma med mig =) och systermoa stannar också hemma ifrån motorcykelträffen. så ja. vi ses och hörs!


irritation på vissa människor på jobbet.

jadu kom hem ifrån sca för 1 timme sedan. har nu duschat och fräshat till mig tills jag ska på tjärn och jobba. idag har jag varit grymt irriterad på jobbet. på folk, men bara vissa. jaja, jag kommer få dampen imorgon. haha! tur att det är helg och bara en vecka kvar sedan. hhaaaa! jaja.. det är inte så mkt i mit huvud just nu som jag vill dela med mig..
hm.. joe! jag saknar johanna&micke&hanna! alla e borta =( men dom kommer väl hem får jag hoppas..... =////
pööshej!

en lugn puck rakt ner i sängen

imorse hade jag bara lust att skita i att jobba. men vem fan ska vara vikarie till vikrarien? jaja.. efter jobbet drog jag till tjärn, surra med johanna ankarberg, sedan kom emma, sussane och matilda. sedan for jag hem, hamnade i syrrans säng, vaknade av att jag fick ett sms 2 timmar senare.. hehe.. jag som hade lovat att vara med päran, men han e med reakan så då äre ju lugnt =) nu ska jag ta en rök, och en lugn puck rakt ner i sängen!

fullt upp med att jobba.

idag klev jag upp kl 6 och åkte ner på sca för att jobba. slutade vid 2 tiden for hem och duscha och fixa och ner på tjärn för att jobba där. haha, har jobbat hela jävla dan. är dyng trött! herregud.. hur ska jag orka? ingen aning. sömn är det jag behöver mest av allt just nu. så vi hörs hej!

lördag på gf!

igår vaknade jag ju med världes bakfylla. jaja..
åkte till tjärn vid 4 tiden. satt där helt själv eftersom alla andra var på för fest! något less jag var då då.. men det var bara till att gilla läget. men helt plötsligt kom johanna, micke och hanna! dom skulle förfesta på tjärn medans jag jobba och sedan skulle vi åka in på gatufesten när jag hade sluta och jobba! såå söt dom var tyckte jag! så vid 10 tiden åkte vi in till GF, med raggarbil ;D nice somfan! satt och drack i hamnen ibörjan. sedan drog vi upp på gf. gick runt och kikade runt och var på madhouse en sväng. sedan blev det bråttom till hästpojken som skulle vara på stationsscenen! stod där själv, ovanligt. och sedan fick man ett väldigt ikke vilja ha sällskap! så johanna, jennifer, hanna och micke kom och räddade mig innan det var för sent. då drog vi till bilen/hamnen och söp. sedan upp på e-type och sjung somfan! sedan blev det krogen! hahha, stakars hanna gumman hon kom ej in. ihih^^ sedan blev det en massa skit så vi drog till hamnen/bilen och söp ännu mer. sedan gick vi upp på madhpuse. kolla på folk när dom blev tagen av snuten, roligt! :D sedan blev det bussen hem, haahha, det var ju skit roligt jue! :D hallon smak och stockar ;D haha! när jag gick in på tomten så ringde emmha! så jag surrade med henne ett tag, sedan in och sov. =) fett skojj kväll!


fredagen på GF!

igår börja jag jobba halv sju igen. efter jobbet for jag hem och packade lite grejjer och drog till johanna. där johanna&hanna stod och gjorde mat! medans jag och micke stod och drack ;D sedan badade vi jacuzzziii! haha, så skönt! sedan åt vi och skrattade som dårar åt gunsan ;D haha! sedan duschade och fixade vi osss. sedan kom peran&emil och då for vi till stan, granlo. på förfest hos patrik. och där var, jenny, jerry, maja, alex, jennifer, patrik, jennifer, simon, åhlund, per, hanna, micke, johanna och ja! hahha, jävligt kul hade jag, vad jag minns.. eftersom jag drack lite för mkt där ett tag. men sedan bar det av till gatufesten! för kollade vi på mange schmidt min idol! älskarrrrrr! stod och dansa som en galning, och sedan gick vi runt och träffade folk! osv.. helt plötsigt var klockan halv ett och då skulle ju petter vara! men ingen ville gå ner till han skulle börja så jag fick gå själv, och de gjorde jag jag stod där själv och dansade, haha! men sedan kom sussane och räddade mig. hehe, tack! men sedan kom alla människor jag kände och vi alla dansade somfan! sedan tillbringade vi lite tid på tivolit men jag åkte fan inget, skönt de. haha! sedan var det hemmåt eftersom vissa var too drunk ;D hahaha :D:D jag tyckte det var en hel roligt kväll! :D


motorcykel till GF!

hahha, jag somnade som vanligt. sov till sju sedan klev jag upp och klädde på mig skinkläderna och hoppade upp på mami's motorcykel och åkte iväg till gatufesten ;D haha, träffade marlin, frida, johanna, emlan, carran, moa jaaa alla! såå himla drunk dom var då ;D hahhaha! emlan jag kommer garva ihjäl mig till dig resten av livet ;D nu kollar jag på sex and the city igen ;D hahha! ovanligt! imorgon börja jag halv sju jobbiiiiigt! hörshej!

nu har gatufesten börja!

igår jobbade jag på tjärn på dan. sedan for jag till fotografen för att knäppa kort på ärren sedan olyckan förra året. sedan åkte jag, hanna, per, jennifer, johanna och micke in till gatufesten! hhaha, ganska så kult! blir väl mer drag på fredag ;D
idag börja jag jobba kl. 06.30 så jävla trött jag var. slutade kvart i två. herregud.. helt slut. så nu sitter jag i fåtöljen kommer nog somna snart.. ikväll äre ju gatufesten också men eftersom jag jobbar imorgon bitti blire inget av. så vi hörs hej!

opps, jag jobbade visst!

vaknade tjugo i tio imorse av ett sms, och helt plötsligt såg jag att jag hade en påminnelse om att jobba förmiddag idag. men jag trodde jag hade skrivit fel, eftersom jag var säker på att jag var ledig idag. så jag la mig ner och sov igen, sedan fick jag ett till sms kvart i tio. och då ser jag påminnelsen igen. och tänkte jaa.. kanske de är så att jag jobbar idag? paniken, och sprang och klädde på mig, röck med mig en risifrutti, slänge mig på alabaman och for till tjärn. och där var det ingen i kiosken så jag gick in och kolla på schema, och jo visst vare så jag jobba! GUD SÅ LESS JAG BLEV! så det var bara till att sätta sig där =) haha! det var helt jävla dött hela dan.. jaja.. efter jobbet skyndade jag mig hem och bytte om osv. sedan tog jag bussen till birsta med carrobarro! kikade lite på kläder som hon skulle ha till gatufesten! kollade jag med, men hittade inget speciellt. less. köpte bara 3 bh:ar. bra och ha =) sedan for vi hem, och bussen fan gick bara till skogsvägen i timrå, men då kom hanna&per och hämtade mig =) så vi for hem till mig och hämtade badkläder och sedan till dom. kikade lite på allsång och spelade som vanligt guitar hero ;D haha! sedan for vi till sörberge för att köpa snus och pizza! åkte ner till tjärn och käka, och sedan kom reakan, bulan & emil. så då gick vi och bada! men vilka tråkmånsar dom tyckte de var kallt, och ville inte spela boll med mig och hanna :( haha! så nu är jag hemma ny duschad, och kika på sex and the city, YEAH! imorgon blire till att jobba igen.. less.

RSS 2.0