valborg

image87
nu blire middag hos folk, sedan party?!

so in to you

igår kom mami hem ifrån tallin med en stock snus. mums!
imorse vaknade jag av att mami höll på och damsuga uppe. jobbigt...
och nu sitter jag rakt upp och ner. emmha ska ringa snart, måste få höra ur det gick hos polisen för henne. hon skulle peka ut någon jävla alkolist som hade hotat henne typ. hoppas det gick bra.
sedan ska jag duscha, fixa och sånt eftersom det är valborg idag. jag ska nog med familjen först till tomas och marelene och äta, sedan ska jag nog till brander =) fårse hur jag tar mig dit bara.. kommer nog cykla! haha
imorgon kanske det kommer upp någon bild på det =)
image86

Dagens humör: förväntansfull
Dagens mående: bra
Dagens borde: dammtorka
Dagens frisyr: just nu iden jag vaknade i, men jag ska duscha snart!
Dagens klädsel: just nu natti, men sedan blir nog en klänning
Dagens planer: fixa mig, middag, fest?
Dagens materiella vill ha: chanel väskan..
Dagens längtan: stipendium pengarna
Dagens fundering: undra om jag får jobbet på SCA?..
Dagens beroende: snus, musikkk
Dagens tråkigaste: att vakna..
Dagens roligaste: middagen/festen ikväll?
Dagens lunch: kan nog inte kalla det lunch, det blev frukost.
Dagens låt: hush little baby - brolle


vill vill ha

image83
image84
(den svarta skon, som står att den finns på dinsko, finns igentligen på wedins.)
image85

imorse så försov jag mig ganska så mkt. och jag slet på mig kläderna för att ta bussen som gick 10 senare. och då kom jag ju på att vi hade nationella idag, så det var ju ingen idee att åka dit, för jag skulle ju ändå inte komma i tid för att göra provet. så synd för mig då. så jag gick och la mig igen. sedan ringde mamma och väckte mig vid halv 1. och sa att hon var i stockholms skärgård. och kommer hem ikväll vid halv 9.
hittade lite små söta saker här på nätet. kläderna längst upp är ju verkligen snygga! och sedan skorna är ju bara för söta! åhh... jag vill så gärna ha den dära chanel väskan. den är sååå snygg! men dyr...

Dagens humör: trött
Dagens mående: bra
Dagens borde: kliva upp ur sängen och göra något nyttigt
Dagens frisyr: den jag vaknade i
Dagens klädsel: nattlinne hittills.
Dagens planer: inga allssss
Dagens materiella vill ha: grejjorna på bilderna
Dagens längtan: mami kommer hem :D
Dagens fundering: är vi ledig imorgon?
Dagens beroende: snus och musik
Dagens tråkigaste: att vara hemma
Dagens roligaste: att jag försov mig ganska så länge..
Dagens lunch: pasta med kött?
Dagens låt: brolle - faller du


let it rain

idag var en orginisation på våran skola kallad "alla olika, alla lika".
vi gjorde lite olika övningar, lekar, och pratade om fördomar osv.
det var intressant, för det dom pratade om var så j*vla sant!
haha, när vi lekte den hära leken som man går runt stolar till musik och när musiken stängs av så ska man ta en stol. ajja, för att dom skulle göra det svårt fick man ett nummer, jag fick 1. och det betydde att jag skulle först då dansa runt stolarna och sedan springa ut till rummet brevid och runda en stol där med och skynda mig tillbaka för att ta en stol. sjukt roligt, eftersom det var bara några stycken som ar 1:or och resten behövde inte göra så. ajja, sedan så fick vissa en ögonbindel, och så klart fick jag den också! så jag skulle inte se vart jag gick och springa ut till det andra rummet, och tillbaka för att ta en stol. det var jätte roligt, men jag åkte ut ganska så fort. hahah!

nu sitter jag och lyssna på brolle's nya skiva. den är grymt bra. han har så skön röst, och skriver så himla bra låtar. i vissa känner man igen sig lite. åhh, vissa låtar är ju kärleks låtar, åhh.. man blir ju kär! otroligt bra skiva iallafall!

det är så skönt, vi går bara 2 dagar den här veckan. sååååå skönt, eftersom jag är sååå himla skol less just nu. kommer nog behöva plugga lite hemma.. men det lär ju aldrig bli av, somvanligt. haha!
haha, även fast mallz bara varit borta i en dag, så saknar ja na! hennes sköna humor, den hade jag behövt idag! :D men hon kommer snart hem ;) 
jojustja! jag blev ju påmind idag om att det är ju sista april den här veckan.. på onsdag va? mami, frågade om jag skulle med till tomas&malene(mami&johan's polare), funderar på det. tomas är alltid så j*vla rolig! men brander undrade om jag ville vara med henne, emma och deras polare, grilla och små festa lite. men jag vet inte, jag får se =)
image81

Dagens humör: glad!
Dagens mående: bra!
Dagens borde: damtorka... plugga...
Dagens frisyr: försökte att få upp den, men det är så lååångt
Dagens klädsel: svarta leggings, svart linne, svart stor tröja med ett grönt tryck!
Dagens planer: skola, ta det lugnt!
Dagens materiella vill ha: hm.. nått jag såg på HM
Dagens längtan: sommaren..
Dagens fundering: när kommer stipendium pengarna...
Dagens beroende: snus, musik
Dagens tråkigaste: gå och gå
Dagens roligaste: lekarna på skolan
Dagens lunch: nån äklig potatisbulle
Dagens låt: hela brolles nya skiva!
image82


med en tår i ögat, och en klump i halsen skriver jag det här.

idag har jag kollat på sista säsongen av L word. har bara några avsnitt kvar. ohhh, jag har även städat. jag har bytt sängkläder, damsugat och plocka reda på saker. men jag har damtorkningen kvar. jobbigt..
imorgon blire nya tag med skolan =)
och nu ikväll åkte mallz ner till stockholm för att imorgon åka till egypten! jag kommer sakna den tokstållen!

med en tår i ögat, och en klump i halsen skriver jag det här.
det var den här månaden.
det är 1 år sedan allt hände med dig, min far.
det var den här månaden, för 1 år sedan du förstörde mitt liv.
och det har tagit ett år att bygga upp det. och jag kommer fortsätta att bygga på det hela mitt liv, utan dig.
du har sårat mig så grymt mkt, jag har djupa sår i mitt hjärta och min själ som aldrig kommer läka.
jag kommer aldrig kunna förlåta dig för det du gjort i mot mig.
jag saknar dig som person, men jag kan leva med den saknaden, för jag saknar inte dina slag.
och idag gick du över gränsen med min bror som aldrig trodde på mig, om det jag sa om dig.
nu förstår han att det jag sa var sanning direkt ifrån mitt krossade hjärta.
du ska aldrig mer få såra mig eller min bror.
du ska aldrig mer få våran kärlek.
du ska aldrig mer få ge oss slag.
du är den jag hatar, älskar, saknar och är rädd för.
försvinn,
och gö mig/oss aldrig mer något ont.
image80

do you?

ja herregud, det är jag som är nattugglan. somnade kanske halv sex i morse. och nu imorse vid 10 tiden kommer syrran ner och väcker mig. hhaha, fyfan vad trött ja är! ja, och mami hon åkte till tallin för en timme sedan hon, partypinglan, tro hon ja! idag måste jag städa... jag får väl se om jag gör det.. hahah ;D

the ring of fire!

brolle ska vinna körslaget så är det bara. gud vad nervös jag blev när det stod i mellan brolle och linda.. hua, men ändå visste jag att brolle skulle få fortsätta =) skönt en vecka till ;)
SÅ SNYGG! plus så mkt mer
image78
image79

you are hot right now!

ja som sakt, for på birsta med mami! kom dit vid 2 tiden, gick in på H&M hittade ett var skit snygga röd solglasögon, köpte på en gång! sedan skulle mami in på kaphal, där jag träffade johanna, micke och jenny. stod och pratade ganska så länge. sedan fick vi typ springa bort till ikea, för att kolla på tvåernas modevisning. dom hade gjort riktigt cola kläder! hade några favoriter ;) där träffade jag också carran, lukke, sofia, sofias mami, marlin, jannike, amanda, linn och nån fler :D hahah, och många många fler var ju där ;D haha..
sedan gick vi in på gina, köpte ett vanligt svart linne. sedan bar det av på indiska, hittade ganska många fin saker men inget jag köpte, för inget blev jag bara lixom "ååhh jag måste ha!", så jag köpte inget där. jag fick vänta på mamma så länge så jag gick på nilson, där jag hittade ett par jätte snygga svarta tyg skor, ifrån fred perry, sedan kom mami med plånboken och köpte in dom ;) sedan vare till att kuta till bilden för att hinna till lillasyrrans fotbolls match på sporthallen. yeah, dom vann med 6-0, NICE! mamma och jag åkte och handlade lite, och nu sitter jag coh väntar på taco's!
nice nice nice nice nice nice nice nice nice nice nice!
image77

let it go, or stand by it

det blev en lugn ikväll igår. skönt.

imorse kom mamma in och undrade var min brorsa emil va. jag sa det ja han ju inte kommit hem i natt. för det var ju som jag sa han söp igår. och nu svarar han inte på mobilen.. jaja.. han kommer väl så småning om.
syster moa har fotbolls cup ihelgen, ska väl upp och kolla något, men nu ska jag fixa mig, mami och jag ska på birsta och kolla på hvmd2ernas modevisning. sedan ska det kanske shoppas lite? ;) hahha.. seeya!

äntligen fredag och helg!

äntligen fredag.
och äntligen en morgon jag klev upp i tid.
hade matte första timmen, där vi fick träna inför nationella provet. tråk..
sedan hade vi historia. peter prata som en a, jag vet inte vad, men idag slapp vi det. iställe satt vi och svarde på frågor om andra världskriget typ, men jag blev ganska så distraherad av en byggarbetare.. HEHE! vilken färg är brandbilden eliiin?! - RÖD!
åsså kom lunchen, som ingen skulle äta. så vi gick ner på stan, och vi hade prick en halv timme på oss att fixa en massa saker. första kollade vi på när pensionärer demonstrerade, inte roligt.. fatta inte riktigt vad dom ville.. sedan skulle jag köpa snus åt marlin. sedan skulle carran in på ögat och betala linser. där imellan skulle emlan&mallz på donken och äta. medans jag, marlin & carran gick på indiska för att köpa solglasögon. sedan gick vi bort på myrorna för att köpa våra projekt grejjor. tog lite tid, eftersom personalen ej kunde med frakturor. alla gick ifrån mig och mallz... på väg upp till skolan träffade jag johanna&gunsan! :D
kom upp på skolan där alla höll på och hjälpa till med fikat sofia hade med sig till hennes lilla kalas! ojojoj, så mkt fika de var! 2st tårtor, muffins, bulla, snickerskakor, och två andra sorters kakor! jag åt en hel del.. haha, ej bra!
sedan hittade jag en tom kartong på någon konstigt rit mackapär! så jag frågade sussane va det var, och det var en rit tavla man kopplade in i datorn, och ritade lixom på. det var jätte spännande, satt ganska så länge och höll på med den! roligt somfan!
haha, sedan kallade juryn in mig på möte! skulle visa lixom vad jag hade tänk med projektet. det gick sådär, men jag fick en massa ideer, och kom på en helt ny sak jag ska göra! jag ska samman koppla med mitt lilla tal om ungdomar som dricker alkohol. jag ska typ göra ett konstverk som tillhör de. ganska så intressant kommer de bli. undra om de kommer få vara med på nästa år utställing.. hm!
typ nyss kommit hem. träffade jennifer&gabby på bussen =)
ååhh.. vi ska grilla ikväll! gud va gotttt, första grillkvällen i år! ;D NICE

ps. fick ej någon kram av crazymallz som åker till egypten på måndag.. kommer sakna dig buddy! :D<3


vill ha

image73

säg mig precis som de är

ojoj, vill fan inte säga att mami var tvungen att väcka mig 10 min innan bussen gick idag också, men jag måste. haha
kom till skolan där vi gjorde inget typ ... pratade och slamsade runt. det var grymt stark biffar till lunch.. sedan satt vi ute och solade, vi alla var så söta så! idrotten gick hur bra som helst! hade grymt mkt energi!! mitt basket lag vannnnnnnnn, yeah! idag var inte mallz med eftersom hon hade ett modelljobb ;) nicebabe!
när jag kom skulle jag och syrran träna fotboll, men hon orkade ej. så jag valde att meka med puch alabaman, om jag ska få ut den i år så är det dags! sedan började jag kratta med johan. men löven bara flög omkring så jag blev less och gick in. nu sitter jag här, och ska hoppa in iduschen, sköönt! sedan ska jag hjälpa mami med maten :D

jag känner mig som en inlagd sill

ovanligt att mami får väcka mig 10 min innan bussen går.. haha.
kom till skolan där jag satt och fundera över mitt tal jag ska hålla om ungdomar som dricker för mkt alkohol. kommer nog bli ganska så intressant och höra va dom säger, eftersom att hälften va folket dricker. men men..

sedan drog hela klassen ner på myrorna för att börja med vårat projekt. vi ska typ göra ett konstverk, eller typ något "outside the box". jag hittade en grön längre väst, en gammal plånbok, randiga gardiner, gammal spets och ett par ful/cool glasögon. kom till skolan och berättade lite ideer för sussane(lärare) men hon tyckte det lät för enkelt. jag blev tokig. så då var jag ju tvungen att tänka om. men jag vill ju göra något av dom dära sakerna, jag har fastnat för dom. hm..
jaja, sofia hade och tänkt för enkelt så vi gick ner på myrona slog oss ner i varsin soffa, och börja fundera på alla saker dom hade där. sofia hon kom på en massa jävla saker men inget som dög. medans jag letade efter en stor korg, eller en stor lampskärm. men inte fan fanns de heller. jjja, jag satt ner typ i två timmar och surade på mig själv medans sofia kom verkligen på va hon skulle göra. hon köpte en assnygg grön/blommig pall med förvaring inuti, och en stoooor lampfot. men innnan vi gick därifrån så la jag undan två små lampskärmar, och skissade upp det jag hade tänkt med det gamla sakerna. jag ska ha västen, och sedan ha kilar i den med antingen gardintyget, eller något annat skojj. sedan ska jag sy fast plånboken på västen, som typ en ficka. och sedan ska jag ha som en spets kant vid ärmen, och ifrån den kanten ska jag ha en lampskärm! men innan allt detta blir av ska jag minsan fråga snällt den här gången om det är "outside the box". hahah, man kan ju alltid hoppas att pengarna räcker till.

missade 15 bussen, men tog motorvägsbussen kvart över och bytte till 15 bussen i timrå. där träffade jag sussie och johanna. vi hade skojjigt under den korta tiden ifrån timrå till böle.
nyss har jag ätit och nu ska jag hm..
dom senaste dagarna har jag kännt mig grymt stressade, även fast jag igentligen inte är det.
men nu ska jag verkligen inte göra något. känns skönt =D
image72

hejsvejs!

halv åtta vaknade jag av att mami skrek efter mig, och sa att bussen går om 10 min!
kom till skolan i tid iallafall. fick reda på nya projektet idag, fyfan vad jobbigt det kommer bliiiiiiiiiii.. ligger redan efter! haha.. mallzor och jag åt på donken idah! gött! efter skolan satt vi i parken, skönt väder somfan! nu ska jag försöka göra någon nytta!
hejsvejs!

Dagens humör: oojjo, vill inte prata om de..
Dagens mående: hyffsat
Dagens borde: PLUGGA & STÄDA
Dagens frisyr: den jag verkligen vaknade i
Dagens klädsel: svarta leggings, svart linne, mönstrat linne, röd kofta
Dagens planer: plugga...
Dagens materiella vill ha: stipendium pengarna!
Dagens längtan: BJÖRNS SHOW, och brolle jr nya skiva
Dagens fundering: saknad?
Dagens beroende: snus somfan
Dagens tråkigaste: skooooooola
Dagens roligaste: äta på donken med hungriga mallzor
Dagens lunch: en cheesburgare och en mcflurryyy
Dagens låt: the killers - smile like you mean it  &  brolle jr - solo i stockholm (softie)


vill ha!

image71

kom-in-i-ka-tion

trött som en säl imorse.. hua!
första lektionen var på västermalm, drama.
vi hade forumteater. ganska så intressant.. spelade upp människor i utsatta situiationer. och sedan fick publiken gå in och ändra, vad som skulle kunna göras bättre. sedan blev det lunch, värsta skvaller lunchen! haha! kom nyss upp på järnvägsgatan, sitter med malloz här i datasalen. kvart över är det mentors tid. och sedan är det block resten av eftermiddagen =)

vill ha

image70

stutsmatta, upp i luften!

idag har jag varit ute och hoppat stutsmatta med lillsyrran! även knäppt en massa kort, ganska så nice!
nu på eftermiddagen har jag kollat på "the L word", missade det när de gick på tv;n.
kollar just nu på parlamentet, läste ju tidningen att björn hade skadat sig, så man måste ju se om det e med ;P
sedan blire andra avenyn.
image69

wathing the stars

ååhhh.. gud vad brolle är åhhh.... kan fan inte förklara, blir fan förtrollad när jag ser/hör han! det är grymt! kan ej förklara........ min favorit nu nu nu...
blir man inte kär? http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.339634&renderingdepartment=2.5506

ps ställe för att ha ont i magen nu så har jag grymt ont över bröstet.. hm.. hjärtsjukdom på gång??... - HELST INTE
image68

SM GULD FÖR HV

klart somfan att det blev SM GULD FÖR HV!
tack tack tack tack tack tack, nu visade det sig.
ni var värdig att vinna över oss.
stefan liv tack tack tack, för att du är en tegelvägg!
image67

glass i stora lass

efter skolan gick jag, mallz, carran, marlin och emlan ner på stan. satt i solen och käka god glass! sedan for jag hem. när man kom hem så väntade man på kina mat som johan hade handlat. därefter så börja jag dricka lite smått, emmha kom hit. sedan drog vi till jenny&jerry, där johanna, jennifer och micke var. sedan kom jenny&jerry, och massa andra. kvällen var bra, kom hem vid halv 2. emmha skulle sova här, men hon gick hem hon.
imorse vaknade jag kl nio. ohoh... gud va trött/bakis ja var. nu sitter jag och prata med mormor!
JAAA! BILJETTER TILL BJÖRNS SHOW I HÖST! YEAH!image66

sovit i 12 timmar

torsdag; kom till skolan då vi hade nationella proven i engelska, skriftligt. gick inte så bra men.. sedan hade vi redovisning i matte. gick bra! på idrotten var jag så grymt peppad! det var verkligen krig mellan mitt och mallz lag! men vi vann! ohohohoh! haha.. när jag kom hem så åt ja, gick ner läsa på aftonbladet att brolle kanske inte skulle vara med på körslaget på lördag. läste även att han hade skaffat en tjej.. blev så deprimerad så jag somnade vid 19. och vaknade i morse klockan 7.
så nu sitter jag på skolan, har precis varit på lunch, kollat på stan osv.. efter skolan blire glasss med mallzor!
party to night?
image65
(ett år sedan)

stunder som ej upplevs

idag så har jag suttit mest hela tiden med bild projektet. målat, klippt och klistrat!
hade även nationella proven i engelska muntliga med mallzor! det gick bra, för båda två :D
åt även tacopaj till middagggg ;)
har också kollat på 10 orsaker att hata dig, ååhh.. den va ju sött bra! ledger va också med, söt han var..
nu ska jag sovaaaa, imorgon kanske blir en intressant dag?...


ta mig tillbaka till denna stund, och jag skulle göra om allt.
image64

tänd ett ljus

även jag tände ett ljus för engla. så himla hemskt.
image63

20 augusti

jadu, idag har jag minsan kopierat bilder ja! roligt eftersom vi har nu en färg kopiator på skolan!

kom nyss hem, och fick reda på att vi ska åka till turkiet, side den 20 augusti. gud va arg jag blir. inte turkiet igen. blir så less, och emmha som skulle följa med? - nej inte fan hade mamma hört de. gud va less ja blir! och jag som ville åka nu här i vår, för innan skolan kan jag ju åka själv, med mina pengar. jag tror jag håller på och koka över!!!!!!!!! gillar inte mamma för tillfälle. hon ba, ja har inte hört de om emmha, och hade jag gjort de hade hon kunnat följt med, och jag lovade inte att vi skulle åka nu på våren, och den här resan var det bra pris på! plus mkt annat.

nu ska jag dra mig ner i mörkret, envis&elakheten's värld. kolla på hockeyn. HV måste vinna!
p.s magen va bra idag, men nu börja den krångla.

image62

soran, han är ju grym!

soran ismail, är ju grym! han knäcker ju alla i parlamentet ikväll!
kvällens program var grymt! speciellt i slutet, duellen!
hahaha!
nu ska jag se alla andra aveyn avsnitten, sedan blir nog en film =)
imorgon är det skola, hoppas jag är lika bra i magen som idag! :D

lights will gudie you home

image61

Dagens humör: överväldig
Dagens mående: bättre än igår
Dagens borde: damsuga
Dagens frisyr: förjävlig
Dagens klädsel: mjukisar, och skjorta
Dagens planer: inga alls
Dagens materiella vill ha: kläderrrrr
Dagens längtan: AA, parlamentet
Dagens fundering: hur kan jag göra för att bli bättre?
Dagens beroende: förlåta som alltid
Dagens tråkigaste: livet
Dagens roligaste: livet
Dagens lunch: tacopaj
Dagens låt: coldplay - what if


den man älskar..

såg i natt filmen 'en officer och en gentleman'. mamma hon påstod att den var "THE" film man måste ha sett, typ som grease eller något. men inte kan jag påstå att det var något speciellet med den. jaja, bra va den iallafall.

såg nyss den nya svenska filmen 'den man älskar'. den därimot var grymt berörande. man har verkligen fått ner en kvinnas liv på film, en kvinna som blivit misshandlad av sin käresta ochsom sedan suttit i fängelse i många år för att ha misshandlat henne, och sedan kommer ut. man får se hur hon känner sig. hennes saknad, sin rädsla, sin så kallade kärlek till han. den slutar så tvärt, men ändå det bästa slutet på den så kallade kärlek's historian.
image60

tjena

'Tjena de e brolle! tack för din röst, fortsätt och rösta, vi behöver de!'
brolle's kör är bara så jävla bra! dom stod verkligen upp ikväll, hoppas dom står hela kvällen ut!

image59

image58

what a fuck

image57

VILL HA!

länge sedan

jadu, har ej bloggat på ett tag. har haft fullt upp!
i torsdags så var jag, marlin och mallzor och fika efter skolan.
sedan var jag med mallzor, kollade på en massa tjej filmer, myspys var de!
igår fredag, så hade jag verkligen ont i magen hela dagen! höll på och dö. när jag kom hem så gick jag och la mig och sedan dess har jag legat. och kommer ligga hela jävla helgen och ha ont i magen. synd det, eftersom klassen skulle festa tillsammans! ledsen tjejer..

ska nog kolla på körslaget sedan, hoppas brolle vinner allt, och visa idioterna att han verkligen kan, för det kan han!

image56

not funny

carran gillade klänningen på inlägget före! :D (hahah)
nyss haft historia, inte gjort så mkt läste ett stycke tog ut det viktigaste och gick därifrån.
snart ska jag, carran och mallz till GA:skolan för spec.matte! skönnnntt! (inte! har prov)
sedan är lunch, kycklingsgryta!
haha, sedan ska vi tillbaka till GA:skolan för teori i idrott&hälsa! not funny!
kvällen spenderas med mallzoorr!

glassigt värre

Bild ifrån inspelningen av: Confessions of a Shopaholic
image55

idag på skolan gjorde vi fan ingenting, satt rakt upp och ner i 4 timmar och lyssna eller va man ska säga på olkia referat om en massa lagar eller något. grymt tråkigt!
efter skolan åkte jag till sjukhuset för att hälsa på lisa, eftersom hon nu ligger där.
hon har blivit sämre nu senaste veckan.. synd de.
kollade nyss på hockey, fan hv71 förlorade. jävlar!
nu är det "svergie pussas och kramas" som gäller!
nu är det klara tecken för att mallzor ska befinna sig i mitt hem imorgon! (hahaha)
det är även fet maskerad fest till helgen med brydsen! hahahha, jag ska vara en bordelmamma! nice!

kantarell!

hahah, kollade bara på film igår, blev ej någon pluggning. synd för mig.
somnade halv tio.. (bebis)

trodde jag skulle dö imorse när jag skulle kliva upp, trött som ett as!
ända sedan halv nio i morse har vi suttit och lyssna på läraren. fy fan.
sitter just nu och dricker varma koppen, kantarell! ingen höjdare, men bättre än skol maten.
efter skolan ska jag nog hälsa på lisa&gunnar =)

går ej bra

sitter just nu och skissar lite till boken..
går inte så  jävla bra, men ajja..
blir nog bra till slutet.

idag så ska jag hem och plugga, jag måste, även fast jag verkligen inte vill!
måste måste måste!
åhåhåh, får reda på om jag får biljetter till björn's show idag!! :D

sätter sig djupt in på hjärtat..

'Cold Mountain'
så grymt bra film..
sätter sig djupt in på hjärtat. äkta kärlek. äkta längtan. kämpande själar.
jag grinar och jag grinar...
filmen jäveln ska INTE sluta så där! så jävla hemskt!
kan ingen film ha ett bra slut? - VARFÖR?! :'(
djup film.

ett sårat hjärta kan aldrig läka, ärren kommer altid finnas där.
en sådan djup kärlek finns ej i mina ögon.. 
(bara på film)

åter till kalla bergen

jaa.. lindköping vann kvällens match. så synd..
men dom var klart bättre i spelet. men hv kom igen!

äntligen hittade jag sidan med biljetter till showen med björn uppe i kramfors!
och inte fan finns det många bra biljetter, men jag ska ha en!
och även har jag problem att betala den såå.. ja hoppas bara jag få en!
emmha och jag tänkte åka upp då den 15 oktober för att se de, men men..
vi får se om vi får dom!
hoppas! hoppas! hoppas!

nu ska jag sitta och vänta på att få reda på om ja får biljetter och kolla på en otroligt bra film, åter till coldmoutain!


dagen

Dagens humör: glad, nervös, arg, less
Dagens mående: bra
Dagens borde: städa, som alla andra dagar
Dagens frisyr: uppåt
Dagens klädsel: bruna strumpbyxor, begie tröja med stor krage, en mönstrad klänning
Dagens planer: gå på skolan, kolla på hockeyn
Dagens materiella vill ha: biljetter till sm finalen i hockey
Dagens längtan: sova
Dagens fundering: hur mitt utvecklingssamtal går imorgon
Dagens beroende: snus
Dagens tråkigaste: att träffa folk man ej vill träffa
Dagens roligaste: klassens alla "heta" samtal
Dagens lunch: skollunch, biff&potatis
Dagens låt: björn gustafsson - carina berg, hela klassen sjung den idag! haha


SÅKLART

igår kväll kunde jag inte dirket sova efter alla program jag skulle se.
så jag slog på "breaking and entering" med bla. jude law i huvudrollen.
den var lite konstig i början, men jag började förstå eftersom.
den var faktiskt lite betagande. synd att det fick fel slut, tycker jag då. men men..
jag slog även på "the closer" men jag kollde aldrig klar på den eftersom klockan slog 1. trött då.

idag hade vi första lektionen på västermalm, drama. satt inprincip ocg diskuterade hela lektionen, 2 timmar.
om bland annat, påsåenden. ajja, det var ganska så intressant.
därefter skulle vi ju SÅKLART äta lunch där. och SÅKLART kommer den person jag helt inte ville se.
oojooj, vilka blickar han och hans kompis gav, och jag och mina gav. herregud..
drog därifrån så fort som möjligt! sprang till bussen, och catharinas cigg gick även av, stakarn!
på vägen till våran skola, skulle typ halva klassen köpa godis, godisgrisarna det är vi de! haha
på eftermiddagen hade vi klassråd, jag blev utsedd till sekreterare, älska!
sedan så hade vi redovisning av apu:n. gick bra!

när jag gick hemifrån bussen blev jag ganska så blöt och kall. det snöa. gud va less jag blev. jag som ville ha sommar nu, vill ha alla mina älsklings skor! och kläder och grejjor... jaja..
kollade nyss klart på "the closer", har sett den förut men kom fan inte ihåg så mkt av den. den är ju lite konstig, eftersom den har paralellhandling, men hänger man med så går det bra. lite synd kanske att den också slutar lite fel, enligt mig.
kollar nu på sm finalen i hockey, hv71 mot lindköping. ja, jag säger jo de ja, hoppas hv71 vinner eftersom dom vann i mot oss, timrå ik. vinner dom inte så var dom fan inte värdig att vinna i mot oss heller, så resonerar jag. kanske lite fel, men ajja. som jag tycker just nu efter första perioden så spelar lindköping mer som ett lag, täcker varandras platser osv. medans hv71 kanske är lite efter med det, men spelar otroligt bra i powerplay! eftersom jag är lite av ett stefan liv fan, så hoppas jag att dom lyckas i kväll och med hela finalen! men må bäste lag vinna! (hv71)
image54
hahah, kan jag ju förstå, eftersom dom gånger jag inte ha sittplats så står jag alltid snett bakom han! ;D haha

åhåh

gud, såg en asbra film igår på 4:an. den hette typ något med 'gates', jude law var med också. han är ju bara så ååhåh!
idag sker nog inte så mkt, måste städaa! hahah, kläder ÖVERALLT!
ikväll är det fullspekat på tv;n, parlamentet, andra avenyn, LA ink, och mkt mer!
imorgon börja cashmir maffia på trean, det måste man se!
seeyya!image53

day's

Dagens humör: pigg&gla!
Dagens mående: bra!
Dagens borde: plocka reda på saker i rummet
Dagens frisyr: uppåt!
Dagens klädsel: blåa strumpbyxor, en grå klänning, med roliga halsband!
Dagens planer: stan med mami
Dagens materiella vill ha: drömskorna, köpte dom! ;D
Dagens längtan: kolla på en bra film!
Dagens fundering: ska jag sluta snusa...(!?)
Dagens beroende: snus, pengar
Dagens tråkigaste: inget hittills?
Dagens roligaste: shoppa, se sanny utan skägg, såg även gammpierree?!
Dagens lunch: ingen
Dagens låt: vet fan ej va den heter?!


drömskorna

igår kväll när vi bowlade så kom jag trea, marlin-sist, johanna-etta och emelie-tvåa.
hahaha, det var as kult i allafall!
somnade på bussen hem, skönt!
image51

idag så har jag varit med mami på stan, shoppat lite som vanligt! ;D
jag köpte mina drömskor, en tunika, efterlängtade nya leggings! (alla mina har det varit hål på)
mami handlade, massooooor! hon med cashen!
nyss så åt vi tacos, grymt gott!
sedan blire myspys, ååh! (:

image50

castingen

hahaha, jag gick ju på castingen, fyfan va det var pinsamt! klev in, hälsade, fick knäppa kort, sedan skulle jag ta en lapp i en påse, fick du har en ny tröja, föreställa mig att jag hade sparat pengar för att köpa en tröja sedan att det kom en tjej med just  den tröjan, och lixom säga du har en ny tröja, typ besviket eller något..
sedan skulle jag förställa mig att en tjej som hade lånat pengar av mig som säger att hon inte ha några pengar, hon hade köpt en nya tröja, och lixom fråga sätta henne eller något.
sedan fick man en jävla lapp med en text som jag skulle försöka typ komma ihåg och sedan säga med lite känsla och sedan blev jag fråge satt, och fick försvara mig typ! det var ändå ganska så roligt, men nervöst! haha, skulle göra om det om man fick chansen! ;D
sitter just nu hos marlin, fick gå ända hit upp ifrån navet, hahha, jobbigt? -JA!
vi har handlat lite mat som vi till lagar just nu, och sedan blire chokladpudding som jag gjort ;D - duktigt!
sedan kommer marlin's kompisar ifrån ånge, bl.a johanna! :D
även carran kommer efter hon jobbat, sedan blire bowling med kamraterna! :D

timrå !!!

guuuuud, va less jag bli över att timrå förlorade, kan fan inte sluta tänka på de.
själv tycker jag att dom spelade jävligt bra, mkt chanser men inte fan lyckades dom.
:'(

ledsen timrå ik..

igår så köpte jag en ny jeans jacka och en skjorta på röda korset! grymt snyggt!
vi badade hela klassen, så jävla kult! hahaha!!
på kvällen var jag på hockeyn med emma.
den avgörande matchen mellan timrå - hv7, och så klart så vann hv71!
fyfan, jag tro jag aldrig varit så jävla ledsen & arg på samma gång, jag grinade mig själv till sömns. - fyfan!
ajaj.. hoppas iallafall på att hv vinner allt nu eftersom dom vann igår imot oss..


idag då har det fane mig inte hänt mkt hittills!
sedan ska jag vara med marliiiin!
plus att jag ska på castingen för den dära filmen!
sedan vi hem till henne, äta lite gott kanske, och dricka gott!
sedan ikväll blire till att bowla med klasskamraterna! =)
skoojj! =D

image52


övertygade mig

idag så gjorde fan ingenting före lunch, vi lekte lekar! hahaha! småungarna, de e vi!
sedan efter lunch skulle vi göra något jävla referat :p
hahahaha, och ja mallz&dom andra har nu övertygat mig att gå på casting för någon jävla film, dom ska med också, blir kanske ganska roligt! :D blir på fredag iallafall!
efter skolan så gick och marlin på stan, haha, ovanligtttt!
och vi kom på att vi kunde ju gå på röda korset, även fast de är så dåligt där nu.. men iallafall så hittade jag en skjorta och en jeans jacka! sött! hahah
sedan for ja hem, frilinka kom hit kollade på bilder ifrån tallin resan, grymt! haha
nu så är jag barnvakt, mai jobba natt och johan är i åre!
imorgon blire skola plus hockeyn!


duell på nätet

bloggen har ju ej fungerat för mig så här kommer en resume för dom dagar som missats!

söndagen, skulle spenderas i hassela med familjen men inte fan orkade jag kliva upp! ovanligt!
så jag satt inprincip och läsa om miljö mode hela dagen, ganska så intressant!
skrev sedan lite fakta om det, eftersom skolan skulle ha det.
mitt internet funkade inte riktigt den kvällen, så det blev inge AA.

måndag första dagen i skolan på en månad. gud va kult det va och se alla igen! alla var lixom lite förändrade, och glada! vi gjorde inte så mkt den dagen.. gick på stan med marlin&emlan, emlan hon handlade hon, som vanligt! när jag kom hem så rev jag ut hela jävla garderoben, eftersom jag hittade inga kläder.

tisdag, skola igen, så grymt trött var ja! vi satt igång med en massa jävla arbeten, men ganska så kult för vi ska göra en skiss bok som vi ska typ ha om några år! intressant kommer de bli! sedan åkte jag & marlin hem till mig, kollade på en massa gamla bilder på mig, osv. sedan gjorde mami våfflor, gott! sedan kollade vi på step up 1,2. sedan slog vi på solstrom, men jag somnade i slutet av filmen! hahah

återkommer om dagens kravaller!


RSS 2.0