ljungaverk-värk

ilördags var jag, johanna, ove, stefan och peter i ljungaverk på bilträff, johanna körde ove's buicken, härligt! roligt kväll somfan. nån droppe för mkt, blev det väl, men men... roligt så länge det vara!
idag har jag bara glidit runt här, där jag e, suttit i parken och käkat. varit och shoppat lite, osv.
nyss ätit middag och nu väntar en mys kväll framför tv;n. härligt!


jag brinner

jag stirrar blått på havet.

denna vecka har varit hell.
förskyld, förskyld så det bara skrik om det.
blir så less.
kan inte hosta för då får jag ingen luft. och om jag inte hostar bara försöker att andas vanligt funkar det inte riktigt som det ska. bricanyl och sybicort till max. och hostmedicin såklart. men när ska jag bli frisk? jag vill vara det nu. imåndag var jag och fixa syn intyget till körkortet. och igår var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig. var även hos sjukgymnasten och min huvudvärk har jag blivit bättre nu. förutom att jag har fruktasvärt ont i nacke och rygg just nu med förskyldningen. men det går väl över hoppas jag...

imorgon äre fredag, och bartömning på holmö. gumpan och jag kanske ska dit om vi är frisk, och helt enkelt tömma baren! på lördag är det bilträff typ i ljungaverk, eller fränsta eller vart fan låg det? ingen aning.

nä, nu ska jag nog till att städa lite, eftersom jag är sjuk så kommer det ta ett antal timmar. orkar ju inte ta allt på en gång... hejs!


beautie


sienna miller, vacker.

pass out

http://www.youtube.com/watch?v=_7ycPfHtDk4

grym!


stockholm, var nice somfan! träffade även marlin&friday! fina flicks de <3
jobbar i natt som det kanske märks eftersom jag bloggar 4 på natta..
i have lost my phone to.. or? i dont know.
yeah, hey!


fab house in vallen

vaknade av att båten gungade imorse och att kissblåsan var full, så springa bort på toaletten var det första man fick göra. sedan gick jag och la mig brevid johanna och gungade mig till sömns igen... vid 12 vaknade jag igen av att johanna ville upp, men att jag låg i vägen. var då tvungen att kliva upp. johan och gun hade varit och handla frukost, lyx! gick och duschade sedan for vi ut till vallentuna där lars och kristina bor. har inte sett deras nya hus, men helvete tro jag flyttar in! shit vilket hus! så otroligt härligt! badrummet är att dö för.. lika så köket. skulle kuna laga mat resten av mitt liv, och i vanliga fall kan jag ite laga mat.. hehe! när vi kom hit så fixade vi lite middag, och väntade på att alla skulle komma hem, sedan käkade vi och sedan kom lasse på att han ville ha daim glass så jag och johanna for på macken och köpte 15 st daimglassar... han på macken trodde vi var knäpp! sedan dess har vi bara sutttit här och myst. känner verkligen hur härligt livet kan vara ibland.
sedan ska vi tillbaka till vårat kryp in, båten som ligger i wasa hamnen vid gröna lund. härligt läge, eller vad? imorgon ska vi nog ta en repa till gallerian hoppas ja... hehe. nått måste jag få handla =D eller så myser vi bara där ute på djurgården, lika bra de också ;) ne nu ni ska jag återgå till det sociala, hejs!

Ankomt till stockholm

Härligt! Nu är vi framme i stockholm. Belägrad på djurgården i båten. Med solnedgången i ögonen och vinden i håret. Hur jävla varmt som helst. Typ som utlandet. Lasse sitter och berättar historier, och vi andra sitter med örona på skafft. De luktar hav och fisk blandat med grillat. Birka båten har lämnat hamnen och lika så har mami och johan börjat sin resa till tallin. Åter till ur vackert de är här. Jag ser fan över allt. Och här ska vi bo dom närmaste dagarna.. Ska nog gå och kolla in nordiska museumet med fashion utställningen dom har. Gå på grönan och njuta av att sommaren går i mot Sitt slut. Nä ni nu ska jag fortsätta att vara social. Hare, puss!

stockholm

hare gött, snart far ja på semester i stockholm med extra familjen, åström!
ska njuta, sällan....

update

onsdag; birsta med älsklingen, shoppa och åt lunch. hem och duscha för att sedan åka med johanna&gun till stan och spela minigolf, gun vann.. inte lite oväntat. sedan gick vi på baristas uteservering och käka lite. och bara njöt av kvällsolen. därefter tog vi oss ner imot selångersån för att kolla in drakbåtfestivalen då vi stötte på en massa folk. den ena efter den andra. carro, härligt att se dig! och flickor, mkt information på få minuter, det gilla vi! tokjänterna mina! (fashion&design<3) sen for vi till ica maxi och köpte lite dricka och chirre och for hem och bara mös på! härligt!
torsdag; vaknade vid två och bara tog det jävligt lugnt. johanna for till stan och jag for till mami, kom ju på att jag skulle jobba i natt. så nu är jag på jobbet. lite rutin!
imorgon fredag, åker jag direkt till johanna för att sova nån timme sedan ska jag, johanna, gun och majsan nog åka till kramfors och checka in dollar store där.. vi får väl se! så se upp kramfors här kommer sörbergebrudarna, kanske ;)
jobbar även imorgon natt, sedan på lördag åker jag kanske med johanna och hennes familj ner till stockholm och gör stor stan osäker... vem vet? just nu är det mkt som är osäkert. eller hur?

vi får väl se om vi ses? ;)

sofia, det var super roligt att du ringde! ihih, saknar dig! och flickorna hälsade jätte mkt till dig när jag träffade dom! och det var jätte roligt det du berättade, hoppas allt går bra =D sakniiiiis <3


jag vill gärna tro.


snälla, ljug för mig älskling..


sammanfattning, en del av min sommar?



hemma ifrån paradiset.
tråkigt.
haft det underbart.
alla bilder är inte därifrån men en del.
plus mina nya tatueringar, stolt och glad!
mami fick vara med på en bild också, ifrån när vi var på holmöbrygga.
men det kommer så småningom mer bilder ifrån en annan kamera.
ikväll gjorde jag lite mat till mig,gunsan och johanna, eller a sandwishes med fyllning!
och efterrätt, kiwi+glass+grädde+cookies, gött!
22 september då smäller det igen, och den kommer jag vara lika stolt över, precis lika stolt som jag är över personen som den kommer bli till <3
har det riktigt bra nu, behöver inte önska mig så mkt mer just nu.
en fin vän, en genuin vän, en älskling, en underbar syster, en galen mami, vad kan man ber begära att ha runt omkring sig?
hare gött alle!

porroporro

good bye and hello

vilken galen natt... porroporro.. eller hur?
äsch, nu dra ja upp till ni vet, jo just de laxsjön!

hej!


1/8 kommer aldrig kunna vara - mot den - är - med

härligt, härligt!
har det varit i laxsjön...


åkte ju dit i onsdags, och har bara mått gott!
vädret har väl kanske inte visat sig ifrån sin bästa sida men, nog har det gått.
badat varje dag, grillat, druckit och umgåts med mkt trevligt folk!
laxsjöfesten, var mkt trevligt!

nu jobbar jag inatt, måndag natt och tisdag natt, sedan så är jag fan ledig en vecka, så då åker jag upp till laxsjön igen, härligt!
idag måndag, ska jag tatuera mig igen.. hehe.. säger inte vad det bli den här gången heller.. men det kommer bilder, det kommer =) få fan aldrig nog!

neni, nu ska jag återgå till mitt härliga arbete =D

RSS 2.0