jag är ifrån norra sidan av norrland.

men hejsan, det var mkt mkt länge sedan!
tänka sig att dom 2 senaste månaderna har jag öppnat datorn max 5 gånger?
japp, jag har minsann fått återhämtat mig mer än jag någonsin gjort. det var behövligt.
har massor att berätta men egentigen ingenting ^^
herr P har gjort sommaren fartfylld och spännande, han är så härlig! åka bil dit, sälja bilen, köpa bil, köra mc, sälja mc, köpa mc, köpa hus, renovera hus, bo på hotell bara för att, åka båt, tar en extra sväng med allt och se vart man hamnar... sista sommarturen vi gjorde var på sensommar festivalen, då tog vi båten runt runt och sedan till stan och myste med vin och ost, solnedgång och Veronica maggio live. kan de bli bättre?
fröken Anneli, så glad att du varit med på nästan alla äventyr som jag hittar på. min vapendragare!
när vi besökte faggafältet och skulle lyssna på ola salo, jaru inte minns jag något av ola salo inte.. haha, att vi fick karls vän som "vakt", då jag visst hade ringt och svamlat en massa om hämta mig med puchen.. sedan kom jag visst på den fantastiska idén om efterfest i jacuzzin!! men först karlar, vad tänkte ni med att sätta mig i mitten då jag snart ska spy?! karln, va snäll och öppna fönstret och hjälpte mig att hänga ut.. hahha! sedan blev de som jag sa efterfest i jacuzzin! natten slutade i en prommis hem med karln, fylld med skratt, gråt och lek i lekparker!
fröken Anneli kommer du ihåg vårat äventyr till holmö? som slutade i en båt påväg till en ö någonstans. själv vaknade jag nedbäddad på en kökssoffa, utan minne ifrån kvällen innan. karln var vansinnig och jag var jävligt dålig. så kan de gå, men kul hade vi eller hur Anneli!? :D
Anneli, nu väntar ja på nästa sommar för att se vad vi ska hitta på då :D<3
 
tyvärr blev det inget Rättvik för mig i år. hade för mkt grejer på hemmaplan som skulle fixas. men jag anser att årets Rättvik var inte det samma då vädret inte var det bästa. karln var där och uppdaterade ur det var. å ja, jag missade inte något direkt förutom en grej som jag verkligen skulle villat sett, karln rakt ner i häkken! hahah, fick i alla fall vara med över telefon tills grisen tog den! jävligt kul, men tråkigt att han inte var så packad...
 
varit nere i Stockholm och sett acdc med ett helt gäng! så jävla trevligt!! vilken upplevelse! tack mamma och johan för vip biljetten!
 
det har varit en sommar fylld med massor av äventyr, vänner, skratt, gråt, kärlek, solnedgångar, korv, soluppgångar! tyvärr kan jag inte sitta här och återberätta allt men det är lätt bästa sommaren, 2015!
 
karln, jag är så glad över våran fina relation till varandra. jag kan inte förstå hur du kan förlåta och vilja fortsätta vara med mig efter alla mina upptåg? jag vet att jag har sårat dig en del gånger, orolig och rädd. det är inte med vilje, det är bara jag när jag är i mitt essä. men jag vet att jag oftast gör dig glad. så jävla kul som vi haft det denna sommar, fantastiskt! du är min älskade vän och älskling <3
 
ps. elin kom ihåg att hemma hos karln bör du alltid ha kläderna på dig, för hans familj och vänner vet inte att det inte är okej att bara gå in utan att knacka!! tur man inte är hjärtsjuk eller inte har humor :D ds.

RSS 2.0