första doppet i tjärn denna sommar! 30/6

imorse vaknade jag helt av mig själv kl 7. men de var ju en timme förtidigt. så jag återgick till min skönhetssömn tills klockan ringde vid 8 tiden. cyklade bort till tjärn till 10 tiden. och satt där och jobbade till 4. under dagen så kom reakan och lappen och surrade lite. hihi.. sedan gick jag ner till mormor och surra lite. har ju fan börja fått så där jävla ont i lederna igen.. måste ju ha stödband på ena armen nu.. less. ont göre också!! sedan ringde hanna&per och vi for till birsta och köpte lite mer katt grejjer till Ferrariiiiii :D såå söt han e! sedan skjussade dom ner mig på tjärn där jag hämtade moa och cykeln, cyklade hem och hämtade badkläder gick ner till hanna&per och spelade guitar hero, och sedan for vi till tjärn och badade med johanna&micke :D hahha, kallt med roligt somfan! :D per är en badkruka! :D haha! sedan for vi och hämtade ferrarii för att johanna&micke skulle få se han, sedan skjussade vi hem dom. och då fick jag se johannas snygga brorsa johans nya motorcykel! en grön jävel! så snygg! haha! han/han vill ja ha ;D nu är jag hemma kika på sex and the city avsnitten :D haha, nörd som johanna säger ;D HÖRS HEJ!

efter en lång helg!

fredag: åkte in till stan med johanna vid 13 tiden. möte micke och kikade runt på stan. sedan käkade vi på kebab city, och satt och sola i parken! skönt! sedan trippade vi upp till bion, då vi skulle se sex and the city film! åhåhhh, såå jag grinade! den var så himla bra! helt sjukt att allt detta är slut nu. bara så där, en film. boom baam slut. sedan bestämade vi oss för att åka till jenny&jerry för att chekka in festen. och den var bra! så jenny fick dra fram dooleysen till mig, och små grå. boom baam drunk eliiie! sedan gick vi ner till hanna&per och spelade guitar hero, såååå jävla kult!

lördag: började och jobba på tjärn kl 15. satt där med emmha, johanna, micke, hanna och peran i olika omgångar. och helvete va folk de kom som skulle bo där på campingen! shit! haha, vem roligt vare! sedan for vi hem till hanna&per för att åter igen spela guitar hero, eftersom det är så jävla kult! sedan fick man de helt oväntade smset. *grina* helt sjukt..

söndag: vaknade trött och jävlig vid 15 tiden. haha... sedan kom hanna och per, kikade lite på katt ungar. och vipss så satt vi i bilen på väg för att köpa en kattunge! och vipss var vi hemma med Ferrari! sjukt söt han e då!^^ åhh..

 jo justja! jag har ju äntligen fått min ritplatta! :D

****, hur kan du göra så här? iförsig så satt jag bara och vänta att du skulle berätta detta. och det gjorde du och jag brast ut i tårar efter tårar. hur kan du?! jag är både arg, ledsen och besviken på dig. men skulle det ske igen, förlåter jag dig inte. och då har du inte bara med mig också göra utan många fler! och jag vill inget illa när jag säger detta, jag är din vän och vill ditt bästa i alla lägen, även fast jag kan vara hård och envis. men på denna punkt behövs det. jag älskar dig min vän, och jag hoppas jag får göra det i många fler år!


make him understrand

imorse så vaknade jag var tionde min av att johannas väckarklocka ringde. men hon fortsatte och sova. herregud, fick slå i hennes säng flera jävla gånger innan hon vaknade, haha! ganska så kult ändå ;D
helt plötsigt var klockan 13.20 och jag skyndade mig upp för att fika och se på tv. och nu sitter jag isängen och kika på ännu mer tv. kanske vid halv 4, 4 kommer johanna hem, så då ska vi nog ut och gå :D skönt!

fyfan va roligt de är att skämta med folk!

hahah, blev det så att jag åkte ner tidigare till hanna, haha nej! sov till ett. skönt. mami kom in och störde vid 12 och sa att dom drog till stockholm och hämtade en bil. haha, en bil jävel som jag ej har sett! haha! gammhaggaaa!
jahaja, jag for iallafall och köpte en dags gatufest billjett idag, skönt nu har man de gjort.
även att i dag när jag jobba, så åkte reakan och fixade grejjer tills hans beröma milkshake! fyfan va gott de var, helvete, ett år sedan sist ja drack den! MUMS!
sedan grillade mormor åt mig, johanna och syrran, så blev bara till att äta! ;D
men fan var folk de var idag på tjärn, jag, hanna, päran, reakan, johanna, sussane och emmha! men roligt hare varit, spelat guitar hero, skämtat, gjort milkshake film, och mkt mkt mer! haha!
roligaste vare när vi drev med reakan, att emmha vill ha han hela långa jävla natten i sängen! HAHAHAHAHA!
nu har jag nyss kollat på ensam mamma söker med johanna!
så nu ska vi nog slå på en film, och sova sköhetssömn! ;D
PÖSSHEJ!

gå, gå och springa!

idag var man minsan ledig ifrån allt. så jag sov och och tog det jävligt lugnt på förmiddagen. sedan vid 17 tiden så kom johanna, så vi tog cyklarna upp till elljusspåret och gick 1 ½ varv. nästan en halv mil. haha, vi sprang till och med halva skiten! haha, ganska så bra gjort för att börja lixom ;D efter ett långt jävla break! sedan gick vi hem hit och käkade lite middag och kika på tv;n.
och nu sitter jag själv och kika på tv:n, en film på 3:an =) ganska så bra!
föresten såg ju what happens in vegas stays in vegas igår natt! skit bra jue, trodde faktiskt inte att den skulle sluta som den gjorde först men men ;D haha!
imorgon ska jag jobba eftermiddag på tjärn men åker nog ner tidigare eftersom hanna jobba :D
pööshej!

ZZzzzZZzzzzzz...

på tjärn vare folk hela tin troja! först emmha, sedan sussane& kim, sedan reakan. sedan kom hanna&päran och sedan kom micke&johanna! haha, roligt har jag haft ikväll iallafall ;D hahah, sedan cyklade jag och hanna, hem hit och hämtade dator och ner till henne. satt där med hanna&päran och kika på utomlands resor till tunisien dåe.. men eftersom att hanna inte får åka för sin mami, lär det ju inte bli av.. GRINA IHJÄL MIG SNART! ojooj.. men men.. kanske blir något annat skojj i såfall.. less. nu ska ja äta mina jävla toasters och sova... ZZzzzZZzzzZZZ


shortie like mine

vaknade kvart över 1. herregud, vilken konstig dröm jag drömde. drömde om lars och kristinas nya fet båt, att min familj lånade den. sedan så ramlade jag överbord typ 2 gånger, och helt plöstligt så körde johan upp på land och kollade ut över hamnen som vi skulle ligga i men han sa att det inte gick eftersom det var båtar i titanic stolek. så då körde mami ner för berget och jag skrek att hon skulle bromsa så hon inte slira. HELT SJUKT! hahha
sedan gick jag upp och åt indiankyckling med ris, om de fanns något, nej. nu ska jag duscha och fixa mig lite, börja jobba på tjärn kl 16. så ja! vi höres!

midsommardagen/motorcykeltur

herregud vilken midsommar dag.
kom till tjärn igen vid 5 tiden. satt där med emmha, och sedan kom madde. vid 8 tiden slog jag igen skiten eftersom de inte var någe folk. så vi gick ner till husvagnen och slog igång pipan. sedan kom lappen (50 årig gubbe). och sedan kom salt, rikard och kim. så vi fortsatt och röka pipa och surra. sedan for lappen, hejdå! sedan for salt, hejdå! han skulle hämta "fjortisarna" och köra runt dom i bilden. jag och rikard blev less på de, så vi skicka hem dom fortare än fan! sedan blev emmha hungrig som ett as, lika så salt. och vi fick för oss att vi skulle till viskan på fest. men vi började med att åka till stan och käka på donken. då kom makke med också. sedan beslutade vi oss för att åka hem igen, och skita i viskan. åkte till husvagn och rökte mer pipa. sedan for salt hem och käka igen.. haha, emmha hon var full hon, BLABLAA! haha, sedan fick jag damp på salt när han kom tillbaka så haha dom drog. och de gjorde fan vi med. hem och sov. skönt!

imorse vaknade jag av att mami fråga om jag skulle med och åka motorcykel. klart somfan de! så vi for till härnösand och käka glass. och gick en sväng på dollar store. sedan for vi hem igen. fort av med skin jackan och på med jeans jackan och ner på tjärn och städa husvagn åt mormor. surra lite med hanna. sedan for jag hem och åt. ner igen på tjärn och surra med emmha, hanna, madde och reakan! sedan for jag bort till mami's jobb och sola. måste ju underhålla den lilla bränna jag har.. eftersom de ej är sol ute tillräkligt.. jajaja.. sedan for jag till hanna&päran, surrade lite med dom om att dom ska med till tunisien, så nu är vi på G igen kanske! eftersom päran är myndig kanske de går ändå! nu äre bara att pengarna ska räcka.. just nu är det ju jävligt dyrt för 2 veckor, 11699kr. men då äre ju jävligt fint, och all incl. jajaj, vi får väl se ;D
nu ska jag verkligen sova skönt! haha, trött som ett as!
och imorgon jobbar jag eftermiddag på tjärn.
ihih, johanna&micke kom hem idag, så imorgon får jag träffa dom :D

midsommardagen

jaruu herregud vilken midsommar!
kvällen började med att emmha kom hit, sedan kom nilsson, marlene, johanna & jonas. så det var jag, emmha, mami, johan, moa, emil, maguns, nilsson, marlene, johanna och jonas. sedan blev det till att äta. mums så mkt grillat det fanns! direkt efter det åkte jag&emmha ner till tjärn där sebbe jobbade. sedan kom hamrin, och sedan for sebbe hem och åt. då kom fille. satt där ett tag sedan for dom till sebbe och jag & emmha hem till mig och fikade lite. sedan spelade jag, emmha & moa kubb i mot nilsson, maguns och johan. vårat lag var inte direkt så hajj på de men... sedan kom sebbe, fille och hamrin. så var dom med också och spelade! sedan blev de så myggigt så vi gick in, och skickade på en massa gamla bilder på min dator. sedan rullade päran, hanna, jennifer och patrik in. efter ett tag så gick vi ner till hanna. och surrade och drack vidare. i natt kom jag hem kanske vid 4 tiden? kom ju på det att jag skulle jobba idag. så de var bara till att sova.
så imorse vaknade jag vid 11 och gick upp och fika. sedan cykla jag bort på tjärn, där emmha&lappen har gjort mig sällskap! och nu är jag hemma för att fylla på greta! haha, sedan jag och emmha sitta på tjärn, jag ska jobba lite först sedan så ska vi röka lite pipa och bada i mormors husvagn :D ihih, myskväll!
(bilder kommer)


Gla Midsommar!

imorse vaknade jag av att mami kom ner med telefon, och de är hassan! (mami's arbetskamrat & min vän josef's papi) han ville önska gla midsommar eftersom jag bruka skicka sms till han och önska god jul osv. han e så söt! han skulle ringa på mobilen min men han hade tappat mitt nummer så, de var bara till att ringa hem ;) hiih.. sedan gick jag upp och magnus min morbror var redan här. så vi åt lite sill&päror, som midsommar lunch! nu håller jag på och fixa mig inför ikväll. och snart kommer emmha! vi ska väl hitta på något skojj, åka på tjärn och surra med sebbe, och kanske röka lite vattenpipa! har fan inte pröva min nya än! haha! och vid 5 tiden kommer nilsson och company! vi blir en hel del ikväll! lär ju bli lite draag! haha..

saknar hela jävla klassen fan!
sofia, hon är ju i tunisien, saknar mest!
marlin, den party pinglan skulle ha med mig på ferre imorgon, men de gick jue ej. saknar dig me!
och så klart alla andra gammhaggor till brudar!
johanna&micke, dom är i stockholm och glassa dom ;D saknar er me! :D
haha, men emmha saknar jag ju inte för henne får jag ju träffa snart :D haha!

men ha en riktigt skön midsommar allihopa! för det ska jag försöka att ha! GLA MIDSOMMAR!

eurotrip the movie

ja goldis ringde och fråga om jag kunde börja 4. klart jag kan de, för jag har inget annat för mig..
så jag åkte ner, och jobba. efter en stund kom ringström&hamrin! surrade lite med dom, roligt!
och när jag skulle stänga så börja ett killgäng slås och goldis ringde snuten! och helvete dom kom påengång! herregud, måste vara första gången, men inte fan kunde dom göra något, eftersom dom var myndig och man får visst dricka där?! jahajja, jaa jag for hem ja. orka inte med det dära.. så nu sitter och jag kolla på filmen eurotrip! FYFAN VA BRA DEN ÄR! hahahaha!
ringde även och surrade med emmha idag, hon var ute i stugan hon. kollade på när gubbarna klippte gräsmattan på fotbollsplan. sedan ringde jag marlin, även hon var i stugan. haha, hon surrade om att jag skull med på fest på lördag. men jag kan ju inte det eftersom jag jobbar hela j*vla dan. sedan ringde jag även johanna, och hon är ju i stockholm med familj/släkt. och där vare kalas! YEAHH!
haha.. helt otroligt det är första midsommaren jag är hemma, asså riktigt hemma. och jag ska vara med familjen. alla andra år har jag gjort något helt annat. sommaren 07 - i stockholm med johanna! sommaren 06 - johanna hade fest! sommaren 05 - carrås stuga, fest! sommaren 04 - firades i dalarna/rättvik med emelie! sommaren 03 - firades i dalarna/rättvik med emelie! sommaren 02 - spenderades i norge med "farsan"! sommaren 01 - firades i norge med "farsan" och året före det har jag fan ingen aning! haha.. helt otroligt! men nu ska jag återgå till filmen! och imorgon blire kalas med familj och vänner! pösshej!

i hope

dagen började med att mami väckte mig vid nio och frågade om jag jobba för eller eftermiddag. så jag sa ju det att jag jobba eftermiddag. så då återgick jag till min sköna sömn. vaknade igen vid elva tiden. gick upp och fika och kika lite på tv. nyss varit ute och lekt med syrran&hennes polare. ska väl äta lite lunch och kika på tv;n. börja väl jobba vid fem på tjärn så allt ja.. måste nog ta cykeln dit, eftersom ja inte har råd just nu och tanka alabaman.. haha! gud det ända jag går runt och tänker på är tunisien, om vi ska åka ner eller inte. och om vi får, eftersom vi inte är myndig. kommer bli så ledsen om vi inte får åka... :'(  hoppas, hoppas, hoppas.. mami måste chekka upp de, så jag inte går runt och hoppas. och ifall vi inte ska åka så måste jag ju hinna tatuera mig innan vi åker till turkiet för dit ska jag ju. jaja, vi höres!

you are the sun in the sky


Secondhand jeansjacka/väska, Svart linne - Gina, 
Svarta leggings - Kapphal, Vit tunika - H&M, 
Svarta platåskor - DNA




ja som sakt mami&jag åkte till stan. mami beställde tid för tatuering, 10 juli. sedan for vi på birsta.
shoppade som vanligt lite grann... hehee.. mer pank kan man inte bli.
kom hem rätt sent. så de var bara till att fylla på greta med wook!
sedan rullade emmha in, surrade lite och kolla på tv. finns fan inget att göra. såå hemskt tråkigt.
nu ska jag se en bra film, och sova gott!


Halsband/vitring/brunring - nån butik?
Silverring/Blåmönstrad tunika - Indiska
Blåröd randig tröja - Lindex

fly high

jadu, nyss gjort mig i ordning. mami och jag ska åka in till stan. mami ska kolla på tattueringar, klart ska ja de med. men ja ska inte tattuera mig förren ja vet om jag ska åka till tunisien i augusti eller inte.. jag ska nog köpa nån ny piercing. kanske ska pierca mig igen, wiiie! kanske en sväng på gallerian också? men inte ska ja handla något heller! :D hahha, vi ses och höres! pöösss


HÄLSA LASSE&KRISTINA! <3

haha, jag somnade precis efter jag hade bloggat! ja har legat i fåtöljen som en räka! haha, något ont i ryggen ja kommer få då ;D sedan blev till att fylla på greta med lite wok ;D sedan tog man alabaman och rullade till tjärn, surrade lite med goldis och försökte lära mig den nya kassaapparaten.. jobbigt! sedan rullade ja vidare till johannas farsa i timrå, där hon var barnvak till brorsan hennes ;D haha, fyfan va han har lärt sig att svära iallafall ;D haha! sedan kom micke med mer på fyllning till greta ;D kollade lite på film, myste på helt enkelt! surrade även lite som resan till tunisien i augusti som kanske blir av?!?!?!?! de bror ju på om vi får åka själv eftersom vi inte är myndig, de lär ju gå åt pipan men.. HM! nu sitter jag och vänta på att mami ska ha kollat klart på tv;N så jag får se GossipGirl ;D sedan blire till att sova! imorgon är jag lediiiiiig, ska sova, ovanligt eller?! (vad ska man hitta på på midsommar?!)
även att johanna&micke åker till stockholm imorgon, HÄLSA LASSE&KRISTINA! IDOLERNA, sååå himla sköna människor! <3

blå som himlen!


vem vill inte ha dessa underbaringar ifrån betsey johnson!?

please let me go..

jadu klev upp imorse vid kvart över nio, och skyndade mig för att hinna till tjärn. så fram med cykeln och börja trampa! emma kom ner, hon var hungrig eftersom hon skulle ha ett skrov! haha.. vid 12 tiden så vare ändå inge mkt folk så ja börja trampa hemåt =) så nu sitter jag här, och kolla runt lite bara. sedan ska jag nog till johannas pappa i timrå, hon skulle vara barnvakt till brorsan sin :D men vi hörs hej!


this is shit.. fuck you hard

imorse klev jag upp kl 8. duschade och fixade sedan bar det av till tjärn med hanna =) surrade lite och "lärde" hanna hur man jobbade på tjärn ;D sedan kom pääärr, han hade sökt jobb och fick de på en gång ;D bra jobbat! sedan kom johanna, och vi började gå hemmåt. efter vägen var jag in till mia och surrade lite. sedan träffade vi jane och surrade somfan! hahha! åter igen hemma, har ätit pasta och ost sås, mums! nu sitter jag och skriver det sista på bok inlämningen. och kolla på tv ;D imorgon bitti jobba ja med, så vi höres!

en salig blandning!



första riktiga boken någonsin!

haha, ja som inte visst va jag skulle göra. ja skulle iallafall läsa klart boken, och visst fan gjorde ja de ;D FÖRSTA RIKTIGA BOK JA NÅGONSIN LÄST! grymt stolt! haha, nu är de bara den lilla inlämningen ;D efter de så kände greta att hon behövde en timrå ik speciall på cosmos såklart blev de de ;D gott somfan! sedan tog man alabaman och rullade bort till micke och johanna, för att bada jacuzziiiii, sååååååå skönt! ååhåhåh! sedan for ja helt plötsligt bort till mami för att sola lite, inte hjäpte de heller... :'( min bränna är borta, hejdå! nu sitter ja och surra med jäntan marlin! =) ska snart skriva lite, och sova! hörs hej!

viva la vida, skönare får man leta efter.

hahha, igår hade vi minsan mysigt tycke ja då ;D vi badade jacuzziii typ hela kvällen och natten! såååååå jävla skönt vare! herregud, de var länge sedan badade något sådant, men nu äre gjort igen ;D haha, vid 2 tiden så vare bara till att kliva upp i den kalla luften och fara hem för att sova. vaknade kvart över nio i morse, och fick panik eftersom jag börja jobba 10. när jag kom upp så ÖS REGNADE det ute, fyfan! så johan fick så lov att skjussa mig. men inte fan jobba ja länge. till 12 för campingen får ju fan inte några pengar då, och har fan inte råd att betala min lön. jobbigt. när ja kom hem så gick jag och la mig så skönt. sov till 3. då greta behövdes fyllas på. sista dan idag, då får skräp mat greta ;D passa på! nu ska jag nog till att läsa lite bok, och sova ;D sååå skönt!

miss you like hell

haha, sov fan till 14 idag också.. klev upp och skällde ut mami eftersom vi hade fan inget att äta till frukost/lunch. nu har jag nyss duschat ska fixa mig osv. sedan blire till att städa på rummet.. fatta inte hur jag lyckas. sedan blire mat och umgås med johannii&micke, ska bada jacuzziiiiiii! ja som la i förslag att bada i havet, och då vettö johanna, guud va kallt, vi bada i jacuzziin! haha, klart att ja vill testa de, och så klart e micke på G ;D äre feeest eller?! haha, vi hörs!

idag fick jag även sms ifrån sofia av att hon satt på arlanda och vänta på sitt flyg till tunisien.. gud va ledsen jag blev. herregud. kommer sakna tjejen! ja kommer nog tjata om de hela sommaren här på bloggen! så gör de till en vana! pöös sofia! <3


HAHAHA, MICKEEEEEE EN DÅRE I SÖMNEN!

igår kväll som sakt, jag for till johanna där det var student firandes av jenny, grattis! sedan for vi in till stan/haga! festen var hos marlin! hahaha, jonte herregud, va avsugningen bra eller? hahah, en kille till och med! haha, islutet av kvällen gick vi ner till stan/ån för att se vad som försegick. och det kan ju fråga, vad försegår med folket?! herregud, total förändring.. hm :S sedan blev de total utskämmning inför folk.. herregud. och taxi anders kom och hämtade oss :D hahah, och bomen jah ställde till på mitt rum, herregud fatta ej hur de gick till.. imorse skulle ja upp och kolla på lilla systers avslutning så var jag dö. vaknade 2 och åt som en hest.. sedan började jag och jobba på tjärn kl 5. haha, mkt folk ;D och lite och göra :D sedan blev det fort att kolla på bussen in till stan och och lämna alabaman hos roger och in med bussen, som var kanon full med fulla människor! herreguuuud, aldrig varit med om något värreeeeeeeeee. kom in och de var dött. herregud, ringde till johanna och dom kom och hämtade mig så hem igen och hämta saker och for till johanna och micke! suttit och surrat hela kvällen, och nu ligger micke och halv sover och surrar i sömnen. han är så jävla sjuk, så grymmmmttttttt! och nu slog dom på porrfilm! hahaha, och nu ska micke helt plötsligt röka, och revhela stället! ojojoj.. hörs hej!  ( bilder kommer)

bye bye sofia, i will miss you so badly..

igår så åkte jag in till stan/haga. där min kära vän marlin bor. det blev lite små fest med tjejorna, de var jag, marlin, carran, moa, jannike, linn, amanda och ullis! hahah, hade grymt roligt iallafall! skratta somfan! sedan mitt inatten blev det en liten promenad runt haga med marlin. som slutade under en balkong på en bänk. sjukt skönt! haha, vaknade imorse bakis.. hehe. gick ner på ica och handlade kladdkaka och sprutgrädde, hem till marlin och åt =) gott! sedan diskade osv vi lite. sedan blev det till att duscha och fixa och dra ner till stan för att se folket ta studenten. hahah, när vi skulle fråga lukas om vart carran var så, hon svängde inte åt detta håll, utan åt det. så hon kan ju vara där, eller ja ? ja vet inte :S helt sjuk var han, hahaha :D sedan fick jag så lov att säga hejdå för sista gången till sofia.. grinade som en dåre. kommer sakna tjejen så grymt mkt! herregud.. får inte träffa förren i augusti.. saknar dig tjejen <3 sedan kom mami och johan och hämtade mig, for runt och prövade någon jävla bil som dom kanske ska köpa eller något. sedan for vi på max och åt. mums! nu sitter jag här och väntar på att johanna, micke, jennifer och patrik och ja då ska in till stan på åfesten. såklart ska ja träffa marlin ;D bruden som alltid är på G ;D hahah! seeyya!  
(bilder kommer)

du finns alltid kvar hos mig <3

igår var jag på skolan, och träffade alla tjejer, så himla kul att träffa er igen! <3 men mallz hon var inte där :/ less jag blev, jag som hade saknat henne och hennes humor så! :D på eftermiddagen så skrev jag allt vi hade gjort i tunisien, grymt kult att läsa det! men jobbigt att skriva de ;D hahah! sedan åkte jag till timrå och träffade johanna&micke, vi solade lite på mami's jobb =) måste ju fortsätta att underhålla brännan =)
imorse när jag vakande så var ju helt slut i kroppen. haha.. så jag beslöt mig för att stanna hemma. sov fan till halv 4. så skönt ;D just nu sitter jag och se på ensam mamma söker, ganska så kul att se det. bruka inte kolla på sådanna program men men.. det funkar ju ;D sedan blire Gossip Girl och något mer.. hm. imorgon är det avslutning på skolan, hm, ingen aning vilken tid eller plats. men de får ja ta reda på ;P seeya!
dessa skor ha jag kollat här på nätet hur länge som helst och väntat att dom ska komma i butik här uppe, såg dom igår. och inte fan fanns dom i min storlek! LESSSSS

tunisien 30/5 - 7/6 * Helt underbart!

här kommer en liten genom gång på veckan i tunisien.

Fredag: Bilresan ner var grymt lång. men ett uppfriskande stopp i gävle med en big mc och plus meny gjorde susen! När vi hade kommit till arlanda's parkering blev det färdtjänst bort till arlanda airport. stod säkert 40 min i kön för att checka in pga. en kille i rullstol, han hade bokat fel eller något. väl inne på flygplanet var det bara att vänta på barvagnen ;) och helt plötsligt så spyr tjejen snett framför mig, fyfan i helvete vad äkligt! hon spydde över hela sig, sätet överallt! och sedan så vägrade hon gå på toaletten. men efter kanske 30 min gjorde hon det. då fick vi maten, och inte fan kunde jag äta. sedan kom hon tillbaka, och börja flaxa med håret bakåt, så killen bakom fick spya i maten. under resten av resan satt jag och oroade mig över att hon skulle spy igen. men jag lyckades somna, och vaknade av att johanna&gun skrek att vi skulle landa! *äntligen* Och då pojken som fick spya i maten blev dålig, han höll en påse framför mun och var på väg att spy, men som tur var så spydde han inte. När vi kom in på monastir's airport skulle vi ta våra väskor. johanna tog henne och guns, sedan tog jag min och jag kollade efter mamma's men det fanns bara en grön väska som henne men det stod inte 'ABB' på den, så den vart borta! jag sprang runt på airporten och tillslut såg jag en tant på väg ut som hade en sådan. så jag skrek åt henne, ÄR DE DÄR VERKLIGEN DIN VÄSKA?! hon börja kolla runt på den, så jag skrek, STÅR DE ABB PÅ DEN?! och hon skrek tillbaka, JA?! MEN DÅ ÄR DE INTE MIN! så jag gick och hämtade hennes och vi fick mamma's. skönt. Bussen till hotelet gick jävligt snabbt, 20 min, och vi stannade bara vid ett hotell. när vi kom dit så checkade vi in och surrade lite med han som jobbade där. sedan tog butlern oss ut i trädgården på hotellet på en massa små vägar, och efter en krock dit och dit, så var vi frame vid våran bungalow. Natti Natti!
Lördag: Vaknade vid halv nio, sprang och väckte johanna&gunsan! Sedan vare till att hitta bort till frukosten igenom laborinten! shit vilket hotell! sedan bar det av till stranden som låg precis på hotellet, eller hotellet låg på stranden! grymt fint vare!! haha, det första som hände var att vi blev polare med strandpojkarna, ganska så nice var dom ;D pressade som fan till lunchen, som var en himla stor buffe som allt annat! sen blev de ännu mer pressandes. i slulet av dagen "lekte" vi med strandpojkarna ;D sedan vare till att duscha och fixa, och dra bort till baren innan middag. till middag blev det buffe och skojja och surra på med personalen. hahah, när dom stötte på mig, så sa jag att jag var gay! haha, funkade fin fint! och sedan åter gick vi till baren hela kvällen ;D kollade väl in en och annan ;D NattiNatti!
Söndag: Dagen började med ett antal plättar med nutella, mums! sedan gick vi och la oss och pressa vid ena polen. men det var lite monligt, men men.. efter lunch så somnade jag i solen med ryggen uppåt. vakande av att johanna skrek att jag inte kunde sola ryggen någe mer eftersom jag var röd som en kräfta! *OPPS* kunde ju inte sola mer då, så då blev det kulglass! mums! Före middagen blev det en och annan drink! hahah, på middagen visade mami en massa snuskiga sms för personalen, fyfan va vi skrattade! plus att johanna blev lite smått förtjust i pizzaboy ;D sedan blev det baren samt lite dancing med min snygga fritidsledare mido! ;D även att mido sjung ju med i låtarna, och helt plötsligt ger han johanna micken så hon får sjunga! helt sjukt! woow, även att johanna fick en hel del drinkar av barkillen *ASG* NattiNatti!
Måndag: helvete va trött jag var när jag vaknade till liv. när vi gick bort till frukosten så var det ganska så monligt, men när vi kom ut så var det skinanade sol, YEAH! haha, sedan vakande jag till liv vid lunch av att johanna sa att jag inte kunde sola någe mer eftersom jag såg ut som en kräfta! *OPPS I DID IT AGAIN* vi åt lunch på stranden denna dag iställe för uppe på buffen. cheesburgare, muumms, så gott! skuggan resten av dagen.. jobbigt. till middagen åt vi inte på buffen utan vi åt på ale carte resturangen som även in gick i all inc. fett nice! resten av kvällen spenderades i baren, kollade även på showen som bla. min fritidsledare mido och hans polare hade! grymt bra var de! sexxyy dancing! kvällen slutade med en pizza ifrån johanna's pizzaboy ;D HAHA! NattiNatti!
Tisdag: Dagen började så klart med frukost. sedan blev det till att sola på stranden! träffade såklart strandpojkarna! ;D därefter följde det en lång strandpromenad bort till monastir. och tillbaka. lunchen var grymt god idag! efter lunchen hade jag bränt mig överallt så jag gick ligga i skuggan.. igen. jag fick även tag i lite citron så jag hädde lite i håret och helvete vad det blektes. vid halv fem pallade jag och johanna inte solen någe mer. så vi gick till bungalowsen och fixade oss inför kvällen. denna kväll gick vi på buffen. haha, denna kväll var högsta chefen där och bossade lite, även att han flörtade med mig! uscha! haha! sedan blev det baren, ahha, igen ;D men sedan drog vi mer på stranden där det var partyyyyyyy! hahah, det första jag gjorde var att börja dansa! det var även det sista jag gjorde ;D snygg mido röck upp oss på dansgolvet, så där stod vi och shakeades ass som aldrig förr ;D fyfan va kult de var! haha, även mido stod och shakeade asss, herregud såååååååå, åhhh! mido blev hyffsat imponerad av mig så han kom och dansade ass av mig, fyfan, åh! även att johannas fritidsledare kom och dansade också med oss, hon blev avis ;D ihih,syndgumman! sedan stod jag och dansade med en annan kille, något avis han måste ha blivit eftersom han stod och lipa och kolla bort ;D hahaha!!! sååå jävla nice kväll, och den tog aldrig slut heller ;D wooooooow, hehe ;D jävligt nice kväll babe! NattiNatti!
Onsdag: uscha, vad trött jag var, kom fan inte upp!! sååå himla bakiss... hehe, och allmänt trött. idag blev det att sola på stranden, men dagen för mig började i skuggan. då kom mido, och han var slut han med. hahaha!!! men de kan man ju förstå ;D efter lunchen blev det till att sola för mig. men lika fort som jag kom ut i solen så blev jag kräfta igen! *ont* haha, gunsan och jag hade lite dirty talk vi ;D haha!! jag och gunsan gick även bort och kollade på vollyboll tuneringen, mido vetttö, stod och dansade för oss så han glömde ju fan bort att spela, klant! därefter följde en runda i baren, kylade gott! sedan gick vi bort för att fixa oss inför kvällen. fyfan vilket problem jag hade med vilka kläder jag skulle ha. men hittade något som passade tillslut. sedan blev det middag och show/baren. i baren blev det live music, med dans. haha, ovanligt att mido dansade?! sååå snygg! kvällen slutade med en pizza ifrån johanna's pizzaboy ;D NattiNatti!
Torsdag: fyfan va trött ja var denna morgon. så gunsan&johanna fick slita upp mig ur sängen. haha, mami hon klarade inte av det. för jag skrek på henne bara. haha! när vi kom ut så var det monligt, så då bestämde vi oss för att ta en taxi bort till centrala monastir för att gun&mami skulle shoppa lite! jag&johanna köpte varsin vattenpipa. jag köpte även ett par sandaler, halsband och armband =) mami och gun dom handlade som aldrig förr dom! vi åkte tillbaka till hotellet till lunchen, eftersom som de blev stekande sol. och då pressade vi. efter ett tag dog solen igen, så dagen tillbringades i baren, men det funkade ju också ;D efter det sprang vi bort och fixade oss och bort till baren igen, eftersom det blev show med magdansörer och en massa grejs! vi skulle ju även äta, men det hade ja fan inte tid med eftersom jag skulle ha en bra plats till showen. och såklart fick jag de, precis brevid DJ och scen. jag satt där ja och väntade tills dom andra hade ätit klart och grejja på. så kom ju min älskling mido och satt med mig och surrade. *HET* hehe, sedan kom ju johanna och störde då, men det gick bra ändå ;D mami och gun fick sitta vid ett annat bord längre bort dom eftersom det var jag, mido, johanna och en till kille som satt där, dom fick helt enkelt inte plats. HAHA! och fullare blev jag.. sedan fick mido så lov att kliva upp på scen och dansa lite ;D men jag satt och njöt ja ;D så grymt roligt kväll, går ej att beskriva! mums! haha. drink efter drink, cigg efter cigg, mums efter mums! ;D åhåhå.. vill inte åka hem.. saknar redan detta. NattiNatti
J - Eliiie, likes you mido!
M - I like you too! *Smackkkk*
E - HAHAHA, hiihih *Smackk*
Fredag: slet mig själv upp ur sängen tidigare än någon annan morgon, för att vi skulle hinna sol lite extra! kom ner på stranden då vi pressade på som vanligt. sedan kom mido med en liten puss! ;D *sööt* efter en stund i solen var vi tvungen att stressa bort till lunchen och bort till rummet vi skulle göra oss klar i inför flygresan. allt blev så jävla stressigt, så johanna gick bort och väntade på bussen, gun&jag lämnade badhandukarna, och mami var borta och fixade sig, sedan fick jag springa och hämta vatten, sedan tillbaka till gun som inte var där, och sedan säga hejdå till mido lite snabbt, PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSS! och sedan slänga sig på bussen för att hinna till flyget! satt fan och grina lite på flyget och bil färden hem för jag sakande mido och hotellet så j*vla mkt! åhh.. vill verkligen tillbaka! grina ihjäl mig.. saknar allt så mkt..

hade en helt underbar resa. tack johanna för allt, för att du är min vän. jag kommer aldrig glömma denna resa på många sätt och vis. det var helt otroligt! vi måste verkligen göra om detta till hösten eller nästa år! jag är glad att ha dig som vän igen. du betyder så grymt mkt! <3


hemma :'(

jahaja, inatt kom man hem ifrån tunisien då, klockan var väl runt 2 tiden när vi kom till sundsvall.
men herregud så roligt jag har haft det iallafall, helt sjukt asssåå!
så himla fint hotel, bra mat och dricka, himla snygga boys! OCH JAG BLEV KÄR, ofrivilligit!
Men om allt detta åter kommer jag. för just nu sitter jag i johannniiiss stuga och laddar upp bilder på Bdb.
idag har jag varit på tjärn och kika och surrat lite. sedan for jag ju hit till johanniii, vi har rökt i våra nya pipor och surrat, helt enkelt myst på =) jag förde iallafall dagbok när vi där nere, så det kommer information ;D
ÅHÅHÅHÅÅHÅ, så himla nice. grinade faktiskt i natt när jag skulle sova för jag saknade stället så himla mkt...
kärlek <3

RSS 2.0