horoskop 2015 oxe

Oxen

2015 överblick: Äntligen, kära Oxe, äntligen lägger du tre romantiska mardrömsår bakom dig, och går in i en helt ny tid där kärlek blir stabilare och romanser håller längre. Du växer som person i andras ögon nu, och du värderar personer i din omgivning på nya sätt, vilket får dina relationer att bli starkare. Och på samma sätt som de stärks och väcker känner du dig mer och mer hemma i ditt liv just nu. Många Oxar flyttar i år, eller vänjer sig vid sitt nya boende, och förbereder sig på en romantisk höst med hög kreativitet. Det stora problemområdet blir ekonomi, speciellt vad gäller sparande och stora investeringar där du kan få det lite tufft.

Kärlek & Sex: För Oxar som kämpat med en relation är det dags att begrava stridsyxan nu, och relationer får en helt ny betydelse för dig nu. Istället för att kännas som ett krig, en motvind eller ett jobb så blir de lätta, roliga och lustfyllda. Många Oxar gör sig redo för att satsa på en relation på riktigt, verkligen satsa, och andra inser att det inte är dem det är fel på, utan relationen. Om du blir singel under året – sörj inte! Hösten kommer med intensiva kärleksvindar och gör det lätt för alla Oxar att träffa någon, återupptäcka gnistor i relationer och väckas ut romantisk dvala. Din öppna attityd gentemot andra blir din största fördel.

Jobb & Skola: Din största utmaning under 2015 blir som sagt ekonomin, och framförallt lån, skulder eller sparpengar som rinner iväg är det som plågar dig mest. Samtidigt är du som vanligt disciplinerad och hårt arbetande, och speciellt studerande Oxar gör otroligt bra ifrån sig nu. Du stället höga krav på dig själv, men tillåter dig också att drömma, och det här är otroligt viktigt. Att känna av dina inre egna behov blir ett återkommande tema detta år, och gör att du tar viktiga beslut kring jobb och skola, och kanske slutar du året på en helt annan plats än du började. Allt tack vare att du vågar drömma och lyssna till dina egna idéer istället för andras.

Resor, flytt & förändringar: Att flytta, hitta hem eller byta bostadsort, kanske till och med land, är något som formar ditt liv under 2015. Jakten på bostad ser lovande ut, att flytta ihop med någon blir en lyckträff, och alla sorts investeringar i ditt hem höjer din levnadsstandard dramatiskt. Oxen är känd för sin nära koppling till sitt hem, och har ett stort behov av att ha en trygg plats för att vila sina trötta fötter. Det här året blir ditt hem även platsen där du kan fundera över dig själv, dina känslor och planera ditt framtida liv, och det blir en otroligt viktig rekreationell plats. Lägg tid och energi på ditt hem, det kommer ha en avgörande roll i ditt liv detta år.

Vänskap & äventyr: Du omger dig med kreativa och högst empatiska människor detta år, och de får gärna också ha en kreativ ådra. De bjuder in dig på sina teaterföreställningar, konserter och utställningar och fyller ditt liv med dina uttryck och fantasi. Det är lätt för dig att träffa nya människor nu, och ännu mer så under hösten. Dina vänners kreativitet smittar av sig på dig, och kanske blir det du som bjuder in dem till något konstnärligt när september närmar sig. Ge och ta inspiration av dem, och våga testa dina egna konstnärliga vingar.

Mest romantiska perioder: Ringa in början av april, slutet av augusti, och hela oktober.


julfest 2014

 
I fredags hade vi julfest på jobbet, vilket var fantastiskt roligt! #radarparet, jag Fredrik slog klackarna i taket! Candy träffa sin nya vän Sally ;)

RSS 2.0