allt har sin plats

japp, semestern börja närma sig med stora steg! på fredag börja del 1, såååå skönt! bokade även del 2 i förrgår, roadtripp i tunisien! med sol, bad, shopping, mat, bröllop och kärlek!
behöver städa hemma men vafan de hinns ju inte med.. så jävla mycket annat å göra. skulle behöva tvätt upp lite kläder innan vi åker utomlands, men får väl köpa nya i värsta fall. åsså är jag lite irriterad då jag har väntat på mina air max i snart 2 månder, vad är problemet?!
och sen sak som jag är så glad över är att min hyposensibilisering har hjälpt mig så mycket, första året jag kan njuta liiiiiiite av sommaren! fantastiska behandling! <3
 
en lite skämt här på kontoret är, vi har ett oralt behov.

Obey your master, HÅRDROCKSEUFORI

 
 
 
 
 
Fredag den 30 maj, STHLM Fields, vilken fantastiskt grym dag!
Dagen börja med regn och sura miner men vafan, med mat och vin i magen och gott sällskap, visste jag att kvällen skulle sluta underbart!
Vi hoppade över dom första banden som spela, pga regnet men när Ghost intog gärdet var vi där, är inget Ghostfan och kommer tyvärr inte bli heller..
Lars med sambo och barn gjorde oss sällis på nån kinaresturang, där vi kunde få stilla våran hunger och törst. 17.45, stod Slayer på scen och jodå, dom gjorde det toppen!
Sedan roffade Elin åt sig en plats ännu längre fram, rättare sagt vid stängslet, där jag kunde in vänta höjd punkten, METALLICA! Även jocke och jonte gjorde oss sällis, på vip-sektionen!
Klockan slog sedan 20.40, ÄNTLIGEN.
Cirka 2h av EUFORI. HÅRDROCKSEUFORI!
Fick med mig grymma minnen, bilder, plektrum från james, metallicaboll och ett grymt leende!
 
Tack för denna otroliga upplevelse!! <3 nu kan jag dö lycklig.
 
 

RSS 2.0