inte tävlingsinriktad, men jag vann!

igår hade vi sista "klockan sex hos mig", det var emelies tur. hon bjöd på marinerad lax och pressad potatis och chokladkaka, hallon och grädde! mycket gott med lax!
och resultatet av alla middag fick vi, jag vann! haha.. jag som inte gillar tävlingar.. men det var kul!
efter nyår kör vi igen!
ilördags så var vi på aveny. full, glad och på danshumör! eller ifrån glad till arg eller otrevlig. kul vare!
nu ska jag fortsätta ed mitt pluggande, och det går fin fint!!!

Klockan sex hos mig!!!!

Klockan sex hos mig!!!
Älg innerlår, wokade rotfrukter, kantarellsås, svartvinbärsgele, melon och sallad.
Vanilj pannacotta och lakritsmarinerade hallon, blåbär och skogsbär.
Vilket bök och stök det har varit dem senaste dagarna med dessa kok, förberedande av kött, skala rotfrukter, förbereda pannacottan, handla alla varor osv. MEN vilket resultat!

Klockan sex hos Lina!

igår kväll var jag på, klockan sex hos lina! (typ som halv åtta hos mig)
det var lina som bjöd in mig, emelie och linn. och givetvis var helge(linas sambo håkan) där och gästspelade! lina bjöd på pasta med fläskfilee, svamp och sås! till efterrätt blev det äppelpaj/kaka med vanilj sås. det föll mig i smaken! och poängen får ni reda på senare!

idag har jag och mina klasskompisar varit på Subluna här i sundsvall. subluna är en sinnesaktivitet för funktionshindrade. subluna är uppbyggd efter den 4 elementerna, jord, vatten, luft och eld. och vilken upplevelse! alla människor borde göra ett studiebesök för att väcka alla sinnen till liv!

vackrast i mina ögon

Det är dina ärr som gör dig till den vackra människan du är!

vi är kul!


Sverigepremiär av Bitchkram!

Det var torsdag och klockan slog 18.00. Det blev dags att gå upp till Sfbio, Sundsvall. Röda mattan låt utanför och två mä med höga hattar stod och öppna dörrarna. Kön var lång för att komma in till minglet. Look stod för att ta kort på människorna som kom. Popcorn, dricka och godis bjöds. Dags att gå in till salongen. Någon karl presenterade filmen och filmen kom igång. Ca 1 och en halv timme av skratt och glädje. Efter filmen skulle skådespelarna intervjuas. Därefter gick vi ner till Statshuset, där det bjöds på buffé av lax, kyckling, sallad och oster.
Bitchkram var en film som visar olika syskonrelationer och vänskapsrelationer. Den visar hur syskon kan vara rivaler och bästa vänner. Hur en vän kan växa i ens hjärta och hjärna. Staden Sundsvall visas ifrån ett otroligt vackert perspektiv.
Jag vill tacka min fina sambo som bjöd in till detta evenemang och denna upplevelse, TACK!

irriterad

jag tänkte bara berätta att jag är sjukt irriterad.

when i became sun

ojojojjo.. har inte uppdaterat på mkt länge...
veckan som gått har man varit på skolan och proppat huvudet fullt med psykologi! trött på det nu. sista uppgiften nu i helgen. sedan får fan vara bra! mor och johan har varit i turkiet och firat att johan fyllde 50 år! var även hos jack igår och trollade lite på armen! snart så är den helt runt.. liten bit kvar bara, pallade inte så mycket igår. det är som att jag glömmer bort smärtan från gång till gång. uscha..... pain, love and art!
plusssss min dator "dog" ifredags. kul. nej. nej. nej.

RSS 2.0