du är mer än vad du förstår, älskade syster

tände lite ljus för att plåga mig själv.
haha.. man kan ju lugnt säga att det funka..
blev grymt deppad..
och alla dessa ljuva låtar hjälpte ju verkligen..
jaa.. och inte kan jag sova heller.
får väl sitta uppe hela natten och deppa..
vettefan vad det har blivit med mig..
vill lixom inget längre..
känns som allt går i mot mig?..
ajja, nytt om ca 24 h, kanske bli bättre då?
och nyår spenderas på jobbet, som vanligt.
elin <3 pensionärerna

för allt vi drömde en gång

hm... känns som om plånboken vill lätta lite, till en resa?.. kanske?
är iallafall grymt sugen, men vem fan är sugen på att åka nu? ingen, tacken de. haha!
få väl stanna hemma då. eller a, ska ju på kryssning den 10 februari, så lite får jag ju åka =)
stanna i stockholm över helgen då också, njuta lite..
ligger i sängen nu.. med lite ljus tända.
idag har jag varit lite duktig och diskat eftersom det var ingen annan som kände sig manad?
har även blivit av med fåtölj jäveln som jag hade köpt, jävla boom. ska byta filt jäveln och aldrig mer komma tillbaka känns det som just nu. skit boom!
ajja.. var och åt med emmha förut idag och köpte mig även 2011's astro bok! yessss.. nu är det läsning på G! och det är den ända boken som kommer läsas under hela året! haha...
var även sugen på att gå ut ikväll med emelie, men vafan vi höll oss inne i ställe, få väl gå ut nån helg fram över =)
som jag sa, dansa och sjunga kan jag även göra i köket ;)
såå kvällen slutade hos momma, kära momma <3
eller a igentligen här i sängen men.. natten är inte över ännu, kan hamna vart som helst?..
helst där?...
hejs!

behind these castle walls

"Everyone thinks that I have it all
But it's so empty living behind these castle walls
These castle walls
If I should tumble if I should fall
Would any one hear me screaming behind these castle walls
There's no-one here at all, behind these castle walls"

otroligt vackert... och sant?..


mitt i mellan jul och nyår

direkt efter jobbet på juldagen for jag, johan och moa int ill media markt för att shoppa, och det skulle hela sundsvall minsan.. fyfan vad folk. och när vi åkte in hade jag betämt mig för en htc, men när jag kom in var den slut så det fick bli en x10i. och sedan for jag hem och sov som en gud ända till klockan ringde kl20.00. då vare bara till att trippa iväg till jobbet. under den natten satt jag och typ pillade på telefonen eftersom jag är jävligt dålig på nya telefoner.. pga tegelstenen som jag har haft ett tag nu. igår söndag sov jag väl kanske till elva? for på birsta med mami, blev lite inpuls köp bla. en skinn fåtölj ifrån boom. men fick inte in den i bilen så vi får väl åka in till veckan och hämta den. på eftermiddag när jag kom hem mådde jag inte bra, och det visade sig vara skit. har legat sedan igår kväll nu.. hatar verkligen att vara sjuk. orkar knappt prata i telefon. johanna var så snäll att gå och handla åt mig, blåbärssoppa och cola =) tack vännen <3 nu ska jag minsan återgå till det roliga att kolla på taket.. haha.. mitt i mellan jul och nyår ska jag bli sjuk. härligt. NOT


jo men visst har julen varit här..

det är sagornas natt, det är stjärnornas natt, vi tillsammans i bella notte

jaru, 25 december. jag missade helt enkelt julafton.
jag sov för länge, jag jobbade ifrån 14.30 och jobbar fortfarande.. kliver av 07.00. och då skulle jag helst av allt vilja gå hem och sova ruset av mig, men tyvärr så är det ju fan rea på media markt, så yes jag och johan kommer. och inköp av en mobil ska ske. orkar inte med denna "bög" telefon längre.. tyvärr. men efter det så ska jag minsan sova.. eftersom jag ska upp ca 20.00 och ut och jobba natten igen.. hade väl helst av allt viljat vara ledig och mysa och njuta. men ajja.. jag får se det som att det är pensionärerna som behöver mig =) kan tyvärr inte bjuda på några jul kort heller.. eftersom det blev som förra julen, en jobb jul. och jag i arbetskläder är verkligen ingen jul bild.
vill iallafall säga en sak så här vid jul, som jag även säger annars.. jag älskar dig, syster! <3

ett plus, fick iallafall en och annan klapp ifrån tomten och även en kyss, så julen blev rätt bra ändå ;)

the day before christmas

nej tack, aldrig igen..

igår onsdag, var jag och klippte till det misslyckade håret, blev väl okey. men vad gör man det ett hår som inte går att göra något annat med typ? anki och emelie kom ner, gick och käkade. sedan shoppade vi lite, sedan gick vi hem till anki och hade det grymt! sedan kom benita också och sist men inte minst elina! <3 kvällens destination blev dalton's som sakt. ka-ka-karatefylla...... kvällen erbjöd drinkar, tacotallrik, sång och ?? kul att man minns allt.. jätte roligt. kom väl hem vid öhh?.. 3-4 eller? sov till kanske 6 då johan ringde och väckte mig, sedan kom han och hämtade mig, för ett äventyr på östrand. gick ganska bra ändå, men tungt. och ett stort tack till "tomten" som var gullig att skjussa hem mig pga. vädret och mig själv. har fan sovit sedan jag kom hem idag, och skulle gärna sova tills imorgon, men nu måste jag duscha och fixa lite, denna kväll består av vacker sång och musik i timrå kyrka, våran kära manskör kör det årliga. och mitt sällskap blir momma. ja, det är pensions varning på mig.. sedan ska jag åka hem till mami och la familia och sov över där tills imorgon, julafton. kan inte förstå att jag ska sova där, när jag bruka få panik att vara där i 2 h? ajja.. får väl ta en återställare, så går det nog ;) - aldrig.
imorgon är det julafton.

kom in, men ta hand om mitt som det vore ditt

 det finns så mycket mer att veta.
det är inte tid för att gå.
jag ska röra till systemet.

 fokusera på något bra
du måste vara som du va
du är underbar

 har en farsa som är egoist
kär i spriten
tonåren som skulle vara så bra
men du slog igen dörren och låste om


 världen känns tryggare igenom mitt fönster
den äter upp mig innifrån, självkänslan
döden ler åt mig


väntar på "tomten"...

gårdagen, måndag spenderades med mami på birsta. lunch på charm, mycket gott och trevligt! sedan blev det till att söka den perfekta julklappen åt systeryster, men hm.. perfekt vet ja inte.. men något hon kommer använda iallafall =) och såklart så skulle jag ju inte köpa något mer.. men det kunde jag tyvärr inte hålla. så det blev ett par skor, som jag förmodligen kommer leva i till våren. leggings, två tunikor och lite annat smått och gott =) kvällen spenderades först hos gunnar och sedan hos momma! hehe.. hon bjöd ju på mat, sällan. kom fan inte hem försen typ halv tolv... not good. upp imorse, trippade iväg på lite äventyr. var bla. till tandläkaren. hatar verkligen när dom ska ta kort på visdomständerna... det gör så fruktansvärt ont! sedan trippade jag hem fixade lite lunch, och nu sitter jag här och väntar på att "tomten" ska komma.. hah, vad det nu betyder? får väl se när det ske.. känner ju "tomten", han bruka vara sen. ajja.. och elina, ifall du läser detta. så var det du som sa att du skulle följa med, så peppa då ffs!



shit...
värmen skulle ju inte vara fel nu heller. och förskyldningen verkar aldrig ge sig.


det sitter inte fast

vaknade första gången ? av ett sms, sedan somnade jag om och vaknade av att det ringde, checkers som berättade att mitt tillstånd inte har fastnat utan väntar på handläggare? sov när han ringde så jag har för mig att han så något sådant... haha! sedan ringde kära mami, när ska vi åka då? tyckte hon. jaru, sa ja, vill väl äta något innan vi dra? det tyckte inte hon var en bra idee så hon bjuder på charm, ännu bättre =) kanske glömde säga vart vi skulle? ska bara på birsta en sväng köpa lite småprylar =)
ska åka nu, hörs i kväll!

nu fattas det mod

tackar emmha för den otroligt sköna låten, http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

jaha, söndag, som bruka vara min städ och tvätt dag.. tvätt avklarad och halv städat iallafall. och nej, ni som tror att jag bor i en jätte stor herrgård på flera hundra kvadratmeter, det gör jag inte, utan jag bor i en etta. haha.. ja, jag vet att det låter konstigt att jag inte har städat klart.. men så är det, när jag ska lyssna på musik och hinna med en dans och trixa med mobilen. kan lixom inte koncentrera mig då.. haha!
har iförsig haft besök också.. men nu sitter jag här med tomtar och must med ljus i håret? nerrå, i staken i allafall ;)
och ja elina, emelie, anki och benita på onsdag smäller det på dalton's? vare inte så vi sa? ;)

älskade du, jag saknar dig <3


tro inte på det hon säger

jaru, igårdagens inlägg verkade det som om jag skulle ligga hemma hela helgen.. och det gick ju inte länge försen det ändrades...
ca kl 20.00 skickade emelie sms och ville ut på krogen... och ja efter många om och men så blev det en snabb dusch och en skjuss till staden där emelie bor. surrade massa och drack mina speciella groggar ;) sedan tog vi en taxi till anki nere i centrum, satt hos henne och surrade. sedan blev det dalton's och därefter memento.
ka-ka-karatefylla. igen.
när vi hade gjort bort oss tillräckligt på memento skulle vi gå och käka på kebab city som visade sig bli en mycket trevlig nattvard, hihi!
sedan kom "lillebrors storebror" och hämtade mig, förlåt för allt surr henke =)
däckade sedan ganska så hårt i sängen!

vaknade idag första gången vid kanske 8, sedan 10 och 12.. men det var ingen idee att kliva upp med dom luftrören och den rösten..
ikväll har jag varit med elina, mycket trevligt vännen <3
nu hägrar soffan med spotify listan "grina då", lär somna med datorn i famnen...


svartpoesi

höll på att skratta ihjäl mig när jag såg din komentar sofia, och du har väl igentligen helt rätt ;)
men sofia, jag var till läkaren och det visade sig att det var lite värre än vanligt...

igår var emmha här, körde lite knytkalas, fläskfile och potatis gratäng, och avokado med röra och rostbiff, gött!
sedan trippade jag och elina iväg till en natt på jobbet, haha.. bada i handsprit? - skämt oss i mellan ;)
idag har jag sovit hela dan. skulle igentligen ner till östrand och käka lunch men snöstormen vägra ge upp så jag blev hemma ifrån lunchen, ledsen roosa...
är ledig hela helgen... hm, vad görs?
nu ska jag återgå till det fina besöket, hejs!

gifts for myself


baby sister, my baby girl



oh, baby sister.
oh, its christmas.
ohh... all i want is to be with you.
you light up my day, baby girl.
i love you so



the hardest part
is going to say goodbye
the day i past away
i hope you remember me
i wish you a happy life
im going to love you my hole life

DIG, inte DEJ

en bekännelse.

jag ser det som ett störnings moment när folk stavar dig, D-E-J. på ren svenska stavas det, D-I-G.
det är inte okej!

har dragit på min en jävla förskyldning, som heter DUGA! fyfan.. blir sällan sjuk, men fan när jag blir det så blir jag SJUK. har legat hela j-vla dan, hostat, snorat och bara mått skit dåligt. ringde till vårdcentralen förut och sköterskan blev alldeles chockad att jag inte hade ringt tidigare pga att jag också har astma. haha.. men jag tro ju fan alltid att jag ska bli frisk själv. så imorgon blir det en tid hos läkaren för att kanske få lite hjälp?

nu ska jag återgå till mina snorpapper!
haha, inte fräsh för fem öre när jag berättar detta för er i bloggen, men sanningen kommer ju alltid fram!
plus att jag anser att jag har inte tid att bli förskyld försen typ i mars! då passar det mig bra!


no getting over

När roser blåser, i vintersången.
Då kommer min kärlek tillbaka till mig.
Portarna är stängda, förseglade.
Nu hissar jag segel mot nya destinationer.
Djupt, djupt där inne finner du det du söker.
Precis som när ögonen öppnar sig för första gången.


JAG BRYTER MÖNSTRET!
Jag har hoppet kvar.
Infektionen går aldrig ur blodet.
Du får mitt sista andetaget.
Och en droppe kärlek som jag vill ge till dig varje dag.


En bekännelse.
Jag har kommit underfund med mig själv.
Jag är en pendlare.
En pendlare mellan allt.
Hela mitt liv går ut på att pendla.


girls nightout again?

ka-ka-karatefylla.
det var ordet.
shit.

man ska inte ha mobil på fyllan. man ska inte sjunga. man ska sova i sin egen säng, själv. man ska inte gå på krogen och träffa folk. man ska helt enkelt inte dricka alkohol över huvetaget.
säger jag nu.......
och om ja några helger är det väl karatefylla igen..
man lär sig aldrig. även fast man är gammal nu.

men det jag minns, är gött!
thanks girls!

en vintersång

ikväll blir det julfest och krogen! håller på att peppa för det behövs.............. OCH VART FAN ÄR SPRITEN?!?! - på väg!
haha, justja, gick lös med rakapparaten nyss också ;)  haha


När höstens löv fall ner till jorden, skrev jag en vintersång.
När du försvann blev dagarna långa.
Jag saknar dig, mest av allt min älskade.
Jag hoppas du minns mig, precis som jag minns dig.
Du tog all min kärlek.
Jag ger aldrig löften igen eftersom jag bröt det jag gav till dig.
Men jag hoppas att en dag, vi går där tillsammans under träden där höstens löv faller.
Jag har sett vintern, den glödande elden lyser upp dig.
Jag har sett ditt söta leende, lysa upp aftonens mörker.
Jag har hört din röst sjunga ljuva toner, med skogens alla röster.
Allt finns i mitt minne. Och hjärta.
Vi delar en hemlighet med varandra. Och jag håller en hemlighet ifrån dig.
Vi var barn. Precis som jag vill att vi ska ha tillsammans en dag.
En sommarnatt, viskade mitt hjärta till mig att du var den, den rätta.
Den natten såg jag ditt söta leende och jag hörde ditt skratt.
Du är fortfarande här bredvid mig, varje natt och dag.
För dig, orkar jag inte fälla en tår till. Varken glädje eller sorger tår.
För jag älskar dig, jag älskar dig, som jag aldrig gjort förr.
För med dig, känns allt rätt.
Du är min sångfågel.


SOFIA!

jahaja! du var minsan så snäll du sofia! att du har gått och skaffat lösen på bloggen! HM!
skicka genast lösenet till MIG!


men du, jag tycker om dig ändå ;) hahahihi


OJ, SÅG INTE ATT DU HADE GETT MIG DET.... HIHI
IGNORERA HELA INLÄGGET, FÖRUTOM ATT JAG GILLAR DIG ÄNDÅ ;) AHAHAH

misstake i have learn from

jag har lärt mig av mitt misstag.
det vill jag lova.
och jag lovar att aldrig krossa ditt hjärta, igen.


happy birthday to grandmother

dirty little freaks!

jag trivs faktiskt riktigt bra nu. men ahha, slutet är fortfarande ovist.
ionsdags möblerade jag om hemma lite. soffan sängen och tog hit en av mina gamla fåtöljer.
julstökade lite, så nu kan ni se ljus i mitt hus! riktigt mysigt. bruka vilja ta fram på första advent men eftersom jag inte kunde då så fick det bli på onsdagen då. igår fredag fyllde momma 70 år! helt otroligt känns som hon är ca 55 fortfarande.. en sak som är säkertt att släkten var där! haha, folk jag inte har träffat sedan barnsben. herregud. och till sommaren kommer jag fan upp och hälsa på dom! verkligen! och nu ska jag ner till momma på rester, synd om er alla som missad det! för nu går ni verkligen misste om något ;) men det är bara jag som är bjuden!

stegen och slagen ekar

jag räknar slag..
jag grips utav panik för jag är själv i det här.
känns om någon har dött men jag förvaltar dig i minnet.
sorger som plågar och sanningen finns där när jag är nykter.
allt som är ekar är stegen och slagen.
men nu lyssnar jag till hjärtats ensamma slag.


gamla dikter/profiler

men satt nyss och kika på gamla dikter/profiler :S haha, här kommer två..

Tjena, mitt namn är elin andersson kallas även ölin.
bor i timrå ganska centralt med far och bror.
går i 8d på sörberge skolan.
där händer det ganska lite, ibland brinner det i en gammal papperskorg eller så är det slagsmål, nått åt det hålle.
osså bruka jag ägna tiden åt att designa kläder eller nått.
gö jag inte det så bruka jag vara med mina kompisar på stan eller ikea. eller så hänger jag på internet. framtiden ser ganska ljus ut. har alltid vilja bli advokat eller designer.
så nått blir det jue. kärleken tänker jag ofta på. jag gilla jue specielt en kille men det är en förbjuden frukt som sakt ;(
ajja nått blir det jue. vi kanske se i framtiden, puuspuus!


i ett land långt bort vill jag leva med dig
du vet inte att jag är förälskad i dig men jag önska du gjorde det
jag blev tokig när jag såg dig
du klev rakt in i mitt hjärta
jag vet att vi inte känner varandra och ålderna skiljer,
men kärleken över vinner allt eller hur?
jag vill ha dig här med mig
älskadig
jag väntar hela livet om jag måste


Helt galet vad dessa är gamla! en del saker är inte sann i nuet men en del är.


RSS 2.0