lever ej som jag lärt

shiiiit, var på folkrace i lördags och så roligt jag hade det! kul att se gamla och nya vänner! jag stroms trivs på framsläppet, såååå kul!
sedan blev det överraskningsparty för linn som fyllde 25 år, gammal och grå? ;) nejdå!! :D
lina hade gjort så god mat så jag kunde ha stannat och flyttat in. haha!
söndagen mådde man som man förtjänade! på eftermiddagen åkte jag till momma och käka surströmming, gott som fan det mä! hahah
idag har jag inte gjort mkt tills jag kom till mor, sopat hela jävla gården ifrån barr, skav sår i händerna. inte kul. och nu har jag snart suttit i 4 h med en jävla uppgift till skolan. uscha, var inte motiverad alls. utmana mig!!!!
imorgon ska jag till mina snälla tandläkare... not. ajja måste göras. därefter blir skola! hejs!

heads will roll!!

 
you will cry,
when i leave you

spelar i mot oss

fullast vinner, natten är svart.
mot alla odds, stjärnorna lyser upp.
allting kan hända, just i natt.

 

Sticky kinds

when you burn in hell, remember what i said,
you hade your chance, i've had enough!


baby, you drive my crazy
get ready to run!

lets go on the side of the road, babe!

åhej och hå! denna veckan på skolan, fyfan. förläsningen på tisdagen var sååååå lång. och en massa skit uppgifter, har fan inte lärt mig ett enda nytt. börja det inte bli nån pli snart kommer jag få nå fel. finns dock en uppgift vi har under hela kursen som jag verkligen brinner för. vi fick i uppgift att besöka någon slags aktivitet för funktionshindrade, och då valde jag timrå ridstadio. så jag var där förra veckan på studie besök och ställde lite frågor. så fort arbetet är klart kommer jag dela med mig av det, känns som så iallafall =) fick även då träffa våran nya familje medlem, gunne general. jo, la familia har skaffat häst, och den står där uppe på stallet! känns ju lite kul att man kanske skulle kunna börja rida igen?.. haha, vi får väl se vad som händer framöver! ihelgen ska jag nog ta mig i kragen och kanske hitta på nått sånt, hahaha.. annars vill jag bara sova, får sova så jävla dåligt nu förtiden. så jag skulle behöva vila upp mig. spa skulle vara hur gött som helst. men vafan ska man komma iväg på alla grejjer framöver så bör man dra in, rejält!
lite sol och semester hade ikke vart fel!!!!!!

Adjö sommaren 2012

Helgen bestod av arbete. Det var riktigt tungt i helgen. Fyfan. Nu skulle jag behöva helg. Iställe är det måndag och jag sitter på skolan och försöker plugga. Vi har börja med någon slags kommunikations uppgift. Tråkigt somfan. Imorgon ska vi på föreläsning om ADHD på folkan. Kanske det blir intressant, har dock varit på ungefär samma föreläsning tidigare. Men på fredag är vi ledig i från skolan, eller ledig. Vi har hemuppgift, men jag behöver bara ren skriva mitt så är jag klar. Även måndagen ledig, så det blir lång helg. KAN BEHÖVAS! Morsan frågade även vi skulle ta och åka till ullared framöver. Kan bli kul ju!
 
Sommarn är över och vi säger adjö!

Coldplay 30/8, vilken magisk kväll!

torsdag, coldplay på stadion. fyfan. så jävla grymt. magiskt. underbart. rysningar. glädjetårar. kärlek<3
bilder kommer.
fredag, elina 20 år! shit vilken fest. alla blev redlös. sjukt kul var hela kvällen iallafall.
lördag, jobba
söndag idag, grillat hos mor. snart bio, snabba cash 2!

RSS 2.0